امروز : شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۵

|

دمای هوای شهر

مراسم سالروز تولد مختومقلی فراغی باشکوه‌تر برگزار می‌شودتورکمن نیوز:  استاندار گلستان گفت: آمادگی داریم مراسم سالروز تولد مختومقلی فراغی شاعر و عارف بزرگ ترکمن را امسال با شکوه تر از گذشته برگزار کنیم و در این راستا امیدواریم شاهد همکاری جمهوری ترکمنستان نیز باشیم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  هادی حق شناس امروز پنج شنبه یکم اسفند در دیدار با غلام عباس ارباب سفیر ایران در ترکمنستان، خالص با اشاره به مسیرهای زمینی, ریلی, دریایی و هوایی این استان با جمهوری ترکمنستان اظهار کرد:با توجه به ظرفیت های کشاورزی استان و تولید بیش از ۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی به دنبال افزایش تجارت با کشورهای همسایه هستیم .

وی با اشاره به اشتیاق دوطرف جهت ارتقا روابط تصریح کرد: آمادگی دیدار با استاندار بالکان را داریم و معتقدیم ارتقا روابط ابتدا باید در سطح محلی و بعد ملی صورت گیرد.
حق شناس افزود: در دهه فجر با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان تکمیل خط عریض و نرمال راه آهن در اینچه برون انجام شد و در حال حاضر منتظر ترکمنستان برای تکمیل ۲۰۰ متر خط عریض هستیم تا راه ریلی جهت جابجایی بار مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به مشترکات استان گلستان با جمهوری ترکمنستان یادآور شد: آمادگی برگزاری نمایشگاه های مشترک و مسابقات ورزشی مشترک را داریم و از هر ارتباط مشترکی استقبال می کنیم
همچنین در این دیدار دکتر ارباب خالص از آمادگی این کشور در مسیر گسترش روابط خبرداد و گفت :تلاش داریم با استفاده از ظرفیت های موجود در استان زمینه ارتقا روابط را فراهم آوریم.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :
برچسب ها :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

بالا
ترکمن نیوز