امروز : سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    22935

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    11:11 | ۲۰ خرداد ۱۳۹۷

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

8136716 369 300x211 - ۱۸ نفر با هم در گنبدکاووس سازش کردنداخبارگنبدکاووس-ترکمن نیوز- معاون قضایی و رئیس شورا‌های حل اختلاف گلستان گفت : پرونده‌هایی که این ۱۸ نفر در آن‌ها درگیر بودند با پادرمیانی اعضا شورا با سازش طرفین ختم شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران, از باشگاه خبرنگاران؛ احمد جعفری گفت: اگر طرفین این ۶ پرونده که بیشترشان با موضوع مطالبه طلب، نفقه و ضرب و جرح بود، رضایت نمی‌دادند، طرفین پرونده برای سیر مراحل قانونی باید به دادسرا مراجعه می‌کردند.

وی ادامه داد: شورا‌های حل اختلاف با استفاده از ظرفیت بزرگان، ریش سفیدان، سادات و افرادی که تاثیرگذار در منطقه هستند، بسیاری از دعاوی و پرونده‌های ارجاعی به این شورا را با سازش طرفین ختم به خیر می‌کنند.

جعفری گفت: در شهرستان گنبد کاووس ۱۸ شعبه شورای حل اختلاف فعال است که از این تعداد ۴ شعبه ویژه صلح و سازش است.

فروردین و اردیبهشت امسال بیش از ۲ هزار پرونده به شعب شورای حل اختلاف گنبدکاووس وارد شد که ۴۰ درصد از این پرونده‌ها با پادرمیانی اعضا شورا با سازش طرفین مختومه شده است.

شعب ویژه صلح و سازش شورای حل اختلاف رای صادر نمی‌کنند بلکه کار سازش در پرونده‌هایی که محاکم و دادسرا‌ها به آنان ارجاع می‌دهند را انجام می‌دهند.

 

لینک عضویت در کانال

https://t.me/ITNAnews

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز