امروز : جمعه ۰۸ فروردین ۱۴۰۴

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    113284

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    20:44 | ۲۶ مرداد ۱۴۰۱

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

ترکمن نیوز- معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس اعلام کرد: در هفته دولت امسال ۱۷۸ پروژه عمرانی، خدماتی، اقتصادی، تولیدی و اشتغال زا با اعتباری بالغ بر ۵ هزار و ۳۳ میلیارد ریال توسط دولت و بخش خصوصی در شهرستان گنبدکاووس به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ مهدی دهرویه در مصاحبه با خبرنگار  عنوان کرد:  ۱۰۳ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری در حدود ۳ هزار و ۵۶۰ میلیارد و ۹۸۳ میلیون ریال و ۷۵ پروژه اقتصادی، تولیدی و اشتغال زا با اعتبار ۱۴۷۲ میلیارد و ۵۳۲ میلیون ریال، پروژه های قابل افتتاح شهرستان گنبدکاووس در هفته دولت سال جاری است.

وی افزود: پروژه‌های قابل بهره‌برداری بخش دولتی گنبدکاووس شامل طرح های عمرانی در حوزه آب و فاضلاب، شبکه توزیع برق، آموزش و پرورش، بنیاد مسکن،حمل و نقل جاده‌ای، میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی راه و شهرسازی، گاز رسانی، بهداشت و درمان، پروژه های شهری ، صنعت، معدن و تجارت، مخابرات و طرح های کشاورزی می باشد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در ادامه عنوان کرد، بهره برداری از زنجیره تولید مرغ گوشتی مادر، سه حلقه چاه آب آشامیدنی، افتتاح ساختمان پلیس راه آهن اینچه برون، سلیوی نگهداری غلات و مجتمع خدماتی و رفاهی جاده ای جزو مهمترین پروژه‌های قابل بهره برداری شهرستان گنبدکاووس در هفته دولت اعلام کرد.

دهرویه همچنین اعلام کرد، طرح‌های قابل بهره برداری توسط بخش خصوصی شهرستان و با دریافت تسهیلات بانکی دولت و در حوزه اقتصادی انجام گرفته که با افتتاح این پروژه‌های عمرانی و اقتصادی در شهرستان گنبدکاووس برای نزدیک به 800 نفر جویای کار، فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

فرماندار ویژه گنبدکاووس در ادامه افزود، در هفته دولت سال جاری علاوه بر پروژه‌های قابل بهره برداری شهرستان، عملیات اجرایی ۳۹ پروژه عمرانی با اعتباری در حدود  ۲ هزار و ۳۹۲ میلیارد ریال نیز آغاز خواهد شد.

دهرویه در ادامه افزود: آغاز عملیات اجرایی درمانگاه خاتم الانبیاء با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال، گازرسانی به سه روستای شهرستان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال و همچنین آغاز عملیات اجرایی احداث بوستان بانوان گنبدکاووس با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال از جمله طرح‌های عملیاتی جدید در شهرستان گنبدکاووس می باشد.

فرماندار گنبدکاووس در پایان با تبریک فرارسیدن هفته دولت و گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر افزود: هفته دولت، بهترین فرصت خدمتگذاران ملت شریف ایران برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در ۴۳ سال گذشته و نیز ارائه کارنامه عملکرد دولت مردمی آیت‌الله رییسی  در یک سال گذشته در قالب جهاد تبیین است.

گزارش از: کیوان فرهمند

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز