امروز : یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    27491

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    13:58 | ۲۳ تیر ۱۳۹۷

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

جایگزین «رحیمیان» در ورزش گنبدکاووس می‌شود 300x204 - «یوسفی» جایگزین «رحیمیان» در ورزش گنبدکاووس می‌شوداخبار گنبد کاووس – ترکمن نیوز- پس از حدود پنج ماه سرپرستی «محمدعلی رحیمیان» در اداره ورزش و جوانان گنبدکاووس، فردا طی مراسمی «محمدعلی یوسفی» به عنوان جایگزین رحیمیان معرفی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران، بهمن‌ماه سال گذشته پس از ۲۰ سال ریاست ابراهیم غفاری بر ورزش گنبدکاووس، در یک تودیع و معارفه خاص و جنجالی، وی تودیع و محمدعلی رحیمیان از کارکنان اداره‌کل ورزش و جوانان گلستان و رئیس هیات شنا استان به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان گنبدکاووس معرفی شد.

وی که در این مدت سعی کرد با جابجایی افراد در مسوولیت‌های مختلف، تحولی را در گنبدکاووس ایجاد کند تا شاید دست‌های پشت پرده ورزش در این شهرستان نمایان شده و اتفاقات مبهم سال‌های نچندان دور ورزش این شهر عیان شود، اقداماتش به ذائقه برخی فعالان سیاسی و اجتماعی شهرستان خوش نیامده و در صدد تغییر وی برآمدند.

این تلاش‌ها و فشارهای فراوان به مسئولان استانی باعث شد تا برنامه‌ریزی تودیع وی کلید بخورد و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر است مراسم تودیع و معارفه محمدعلی رحیمیان فردا ساعت هشت صبح در اداره ورزش و جوانان گنبدکاووس برگزار شود.

بر این اساس و با صدور حکمی از سوی مدیرکل ورزش و جوانان گلستان حجت‌‌الله یوسفی که مسوولیت رئیس امور اداری اداره‌کل ورزش و جوانان گلستان را بر عهده دارد جایگزین رحیمیان در اداره ورزش و جوانان گنبدکاووس خواهد شد.

لینک عضویت کانال تلگرام

https://t.me/ITNAnews

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز