به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ سیدعلیاصغر موسوی اظهار کرد: گنبدکاووس تنها شهری با دارا بودن برج آجری جهانی هیچگونه زیرساختهای گردشگری مانند متل و هتل نداشته و در این حوزه مغفول و غریب واقع شده است.
وی تصریح کرد: برای میزبانی گردشگران و مهمانان داخلی و خارجی در شهر گنبدکاووس می بایست مبلمان شهری مناسبی داشته باشیم که با وجود عقب ماندگیهای زیاد در این حوزه با وجود فعالیتهای زیاد نتوانستیم به این کارها سرعت بیشتری دهیم.
شهردار گنبدکاووس با اشاره به وجود مجموعه سوارکاری در شهر گنبدکاووس و پایتخت والیبال در کشور خاطرنشان کرد: شهر گنبدکاووس دارای ظرفیتهای بسیار خوبی در مسابقات سوارکاری و ورزش والیبال دارد و میتوان از این ظرفیتها برای توسعه و پیشرفت شهر و جذب گردشگر استفاده بهینه کرد.
وی ادامه داد: احداث ترمینال شهری با امکانات به روز و شرایط مطلوب برای تردد گردشگران و مهمانان، تکمیل پروژههای مهم شهری در پارک هفت هکتاری داریوش، نوسازی و بهسازی حمل و نقل شهری، احداث فرهنگسراها و مکان های تفریحی برای مردم شهر و گردشگران، ایجاد امکانات لازم در محلات آسیبپذیر برای جلوگیری و کاهش از کاهش آسیبهای اجتماعی و غیره از جمله مطالبات به حق مردم گنبدکاووس است.
* حدود ۳۰۰ دستگاه حمل و نقل شهری گنبدکاووس نیاز به بهسازی و نوسازی دارد
موسوی گفت: تاکنون ۲۵۰ دستگاه حمل و نقل شهری در قالب تاکسی درون شهری نوسازی شده و حدود ۳۰۰ دستگاه دیگر نیاز به بهسازی و نوسازی دارد، با توجه به طراحی خاص خیابانهای شهر گنبدکاووس تردد اتوبوس در فضای شهری مناسب نبوده و احتیاج مبرم به ۱۰ دستگاه مینیبوس برای تردد مردم شهر است.
وی بیان کرد: تاکنون پروژه هدایت آبهای سطحی با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در شهر انجام شده و برای تکمیل این پروژه به مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
شهردار گنبدکاووس با بیان اینکه گنبدکاووس قطب فرهنگی در شرق کشور بوده و دارای معماری اسلامی در سدههای گذشته است، ابراز کرد: انتظار داریم رئیس جمهور به این شهر به عنوان یک شهر با پیشینه فرهنگی و معماری اسلامی توجه ویژه کرده تا بتوانیم این شهر را به جایگاه واقعی خود یعنی دوران طلایی سده چهارم و پنجم برسانیم.
وی گفت: شبکه فاضلاب شهری گنبدکاووس با گذشت ۲۰ سال از شروع آن تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل شبکه به ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
موسوی بیان کرد: آزادسازی و پیادهروسازی اطراف برج در حفظ و نگهداری این آثار باستانی خاص و جذب گردشگر که مورد توجه سازمان یونسکو و مردم کشورهای جهان است به ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی خاطرنشان کرد: تیم تخصصی شهرداری با همکاری شورای اسلامی شهر تلاش دارد تا در این چهار سال بتواند تحولات خوبی در همه حوزههای شهری در راستای رفاه و آسایش شهروندان ایجاد کند و در این زمینه به صورت شبانهروزی فعالیت میکند./فارس
نظر شما چیست ؟