امروز : پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    115338

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    12:54 | ۱۵ آبان ۱۴۰۱

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

62370083 300x169 - گلستان نخستین مرکز استانی شبکه ملی پیشگیری از سرطان پستان می‌شودترکمن نیوز: معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان گلستان از تبدیل گلستان به نخستین مرکز استانی شبکه ملی پیشگیری از سرطان پستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ محسن قلی‌پور با اشاره به راه‌اندازی نخستین مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیرواگیر و سرطان با محوریت سرطان پستان در گلستان، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که استان گلستان گرفتار آن بود و جهاددانشگاهی استان در راستای شناسایی آن گام برداشت در حوزه سرطان پستان بود.

وی با اشاره به روند رو به رشد سرطان پستان در جامعه روستایی و شهری، افزود: آمارها نشان می‌دهد شیوع سرطان پستان در گلستان در سال ۲۰۰۴ از بین مجموع سرطان‌ها ۷.۷ درصد بوده که این رقم در سال ۲۰۱۶ به ۱۳.۲ درصد افزایش پیدا کرده و بر اساس پیش‌بینی‌ها این میزان تا سال ۲۰۲۵ میلادی به ۱۵.۸ درصد افزایش می‌یابد، متأسفانه سرطان پستان در شیوع نسبت به سایر سرطان‌ها پیشتاز است.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان گلستان با بیان اینکه شیوع سرطان پستان در استان گلستان ۳۵.۸ درصد در هر ۱۰۰ هزار نفر است، تصریح کرد: این میزان بالاتر از میانگین کشوری است.

قلی پور تأکید کرد: پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی به‌عنوان متولی ایجاد شبکه ملی تشخیص، غربالگری و درمان سرطان پستان انتخاب شده و مجلس شورای اسلامی ۸۰ میلیارد تومان اعتبار به این پژوهشکده اختصاص داده و مقرر شد این پژوهشکده این طرح را در ۱۱ استان کشور اجرایی کند.

وی اضافه کرد: پس از تشریح وضعیت گلستان از لحاظ شیوع سرطان پستان برای جهاددانشگاهی و به همت و تلاش مسئولان استانی به‌ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی استان، گلستان نیز جزو ۱۱ استان کشور برای اجرای طرح تشخیص، غربالگری و درمان سرطان پستان قرار گرفت و در این راستا نشست های خوبی با دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار کردیم و در نتیجه رایزنی‌ها و حمایت‌های این دانشگاه، جهاددانشگاهی واحد گلستان در زمره سه مرکز استانی نخست «شبکه ملی پیشگیری از سرطان» قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان گلستان با اشاره به اینکه مرکز غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان به پیشرفته‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا به با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان تجهیز می‌شود.

قلی پور با اشاره به اینکه ورود جهاددانشگاهی گلستان در حوزه تشخیص و درمان سرطان پستان اتفاق بزرگی برای گلستان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: رئیس پژوهشکده سرطان معتمد به ما اعلام کردند که با افتتاح نخستین مرکز غربالگری و تشخیص بیماری‌های واگیردار و سرطان، استان گلستان در اولویت قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه موفقیت‌های حاصل‌شده در این بخش نتیجه هم‌افزایی و مشارکت مسئولان استانی و همراهی آنها با جهاددانشگاهی گلستان بوده است، خاطرنشان کرد: درصدد هستیم در دو ماه آینده مجوز بهره‌برداری نخستین مرکز تشخیص، غربالگری و درمان سرطان‌ها با محوریت سرطان پستان در استان گلستان را اخذ کنیم و براساس برنامه‌ریزی انجام شده این مرکز تا پایان سال افتتاح خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان گلستان به اثر راه‌اندازی مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیرواگیر و سرطان با محوریت سرطان پستان در کاهش هزینه‌ها اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی این مرکز و تشخیص به‌موقع بیماری، می‌توان بخشی از بار هزینه‌ای را از دوش خانوار و دولت برداشت./ ایسنا

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز