به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ گنبدکاووس به لحاظ دارا بودن خیابانبندیهای شطرنجی و نقشه منظم میتواند یکی از زیباترین شهرهای ایران باشد اما به علت کم برخورداری اعتبارات ملی و بی توجهی و کم توجهی مسئولین کشوری و استانی تاکنون در سطح کمتر توسعه یافته و در برخی موارد توسعه نیافته در مسائل زیربنایی اقتصادی و عمرانی مثل نداشتن جاده های مناسب مواسلاتی، راه آهن، فرودگاه همچنین مشکلات ترافیک شهری نبود هتل مناسب برای جذب گردشگران، استفاده نشدن پتانسیل های بلقوه چون گنبدقابوس، مجموعه سوارکاری با گذشت 40 سال و اندی گنبدکاووس جزو شهر و شهرستان های مرزی و محروم شناخته می شود.
تاریکی خیابان ها و معابر گنبد به ویژه در بخش غربی از جمله مسائلی است که باعث گلایه شهروندان این شهر شده است.
عکسهای منتشر شده در این گزارش از طرف اهالی معترض محل به عدم وجود روشنایی در «خیابان کاشانی فرعی میلاد» برای مطالبهگری رسیدگی به معضل تاریکی ارسال شده است.
به گفته ساکنین این خیابان، مدت زیادی است که «فرعی میلاد» در خاموشی مطللق به سر میبرد و مشکلات زیادی برای اهالی محل از قبیل سهولت سرقت اموال شخصی و عمومی همچنین باعث اتصالات برق و آسیب دیدن تجهیزات الکتریکی منازل و خسارت به خانوادهها شده است.
ساکنین محل میگویند، علیرغم پیگیریها و مکاتبات با اداره توزیع برق شهرستان و سایرارگانهای مسئول هنوز هیچ اقدامی برای برطرف شدن این معضل بزرگ نشده و همچنان رفت و آمد در ساعات تاریکی برای اهالی به ویژه بانوان به بزرگترین مخاطره خانوادهها تبدیل شده است.
براساس این گزارش، علیرغم کوششهای شورای اسلامی شهر و شهرداری در جهت زیبایی شهر و نصب روشنایی در خیابانها و بلوارهای اصلی اما هنوز تاریکی شهر چالشی بزرگ برای مسئولین به ویژه اداره توزیع برق شهرستان گنبدکاووس است.
گنبدکاووس همچنان تاریکترین شهر استان گلستان است و محلات و حاشیههای شهر بخش غربی بیشتر از نقاط دیگر از عدم روشنایی کافی و در برخی معابر و خیابانها در تاریکی مطلق رنج میبرد و شهروندان رسیدگی عاجل به این معضل را خواستارند.
گنبدکاووس، در شرق گلستان بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد که با ادغام روستاهای اقماری آن میتواند بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت برخوردار باشد.
بر اساس دستورالعمل شماره 156942 مورخ 25 بهمنماه ۱۳۹۵ که توسط وزیر کشور، به استانداراران ابلاغ شد، شامل همه شهرهای کشور به استثنای شهر تهران میشود. در این دستور العمل تصریح شد که شهرهای زیر 200 هزار نفر باید تنها به محلهبندی مبادرت کنند و شهرهای دارای جمعیت بالاتر از 200 هزار نفر باید علاوه بر محله بندی، ناحیه بندی و منطقه بندی نیز شوند. این دسته اخیر از شهرها میتوانند حداقل دو منطقه و حداکثر به تعداد جمعیت شهر، چند منطقه را برای تصویب وزارت کشور، پیشنهاد کنند. موافقت با درخواست شهرداریها، مستلزم بررسی شرایط شهر و شهرداری است.
گزارش از: یاشار نیازی
نظر شما چیست ؟