امروز : جمعه ۰۸ فروردین ۱۴۰۴

|

دمای هوای شهر

5 73 300x188 - گسترش دیپلماسی اقتصادی ایران با همسایگان زمینه ساز رشد و توسعه کشورترکمن نیوز: رئیس نمایندگی وزارت امورخارجه در استان گلستان گفت: ارتباطات و همکاری‌های  منطقه‌اي و بین‌المللی باعت آشنایی با تکنولوژی، امکانات و تجربیات مدرن کشورهای مختلف شده و از عوامل مهم توسعه و رشد هر کشوري از جمله جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ ذوالفقار امیرشاهی در نشست مشترک با مدیران کانون مهندسین گنبدکاووس و تنی چند از اعضای نظام مهندسی ساختمان این شهرستان گفت: برای ترقی، پیشرفت و تامین رفاه و آسایش جامعه ارتباط و همکاری‌های بین المللی امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: در خصوص ارتباط نظام مهندسی با وزارت امور خارجه و دیپلماسی بیان داشت: درست است که موضوعاتی همچون فرهنگ، اقتصاد و آموزش در راس امور اجتماعی قرار دارند اما ساخت و سازها و زیرساخت‌های سخت افزاری از جمله مباحث بسیار مهمی هستند که به یک کشوراعتبار می‌بخشند و به نوعی ویترین کشورها در صحنه‌های بین‌المللی بشمار می‌رود.

امیرشاهی با تاکید بر لزوم برقرار همکاری‌هاي منطقه‌اي و بین المللی افزود: ارتباطات موثر و سازنده با سایر کشورها می‌تواند زمینه‌ساز آشنایی با تکنولوژی و سلیقه‌های مختلف باشد و با گسترش ارتباطات با ملل مختلف می‌توان از تجربیات و امکانات آن کشورها در زمینه‌های توسعه داخلی بهره جست.

نماینده وزارت امورخارجه در استان گلستان اضافه کرد: برندسازی و پروژه‌های بین‌المللی باید اولویت نظام مهندسی باشد و توازن در ساخت و سازها، جدیت و استانداردسازی در همه حال باید مدنظر این سازمان باشد و در جهت تحقق این اهداف باید تلاش خود را دوچندان کنیم.

وی با بیان این مطلب که آسیب شناسی، آموزش و کسب الگوهای ساخت و ساز نیازمند ارتباط و همکاری بین المللی می‌باشد، ادامه داد: در همین راستا باید زمینه همکاری مهندسان خود با مهندسان کشورهای دیگر به‌خصوص کشورهای همسایه فراهم شود و با مشاهده ساخت و سازهای آن‌ها اطلاعات و تجارب خود را افزایش دهیم.

ذوالفقار امیرشاهی در ادامه خاطر نشان شد: می‌توان با همکاری یکی از دانشگاه‌های فنی و مهندسی برتر استان گلستان برای آشنایی با الگوهای ساخت و ساز و برطرف کردن نقاط ضعف خود با یکی از  دانشگاه‌های معتبر خارجی ارتباط برقرار نمود و به تبادل اطلاعات و تجربیات پرداخت و ما نيز در وزارت امور خارجه آماده همكاري هستيم.

امیرشاهی با تاکید بر این مطلب که باید همسو با تحولات دنیا حرکت کنیم تصریح کرد: جهان امروز، به سرعت در حال پیشرفت می‌باشد و جوانان ما نیز باید خود را با این پیشرفت‌ها وفق دهند تا مسیر ارتقا و توسعه کشور هموار شود.

گزارش از: یاشار نیازی

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز