امروز : سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    32307

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    22:27 | ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

Farmandari 21M 300x192 - کمیته نظارت با حضور بازرسین افتخاری در گنبدکاووس فعال شودگنبدکاووس– ترکمن نیوز- معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: کمیته نظارت با حضور بازرسین افتخاری و ترکیبی از همه اقوام, بازاریان خوشنام و معتمدین در گنبدکاووس فعال شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران، به نقل از فرمانداری گنبدکاووس، مهندس عبدالقدیر کریمی در جلسه ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: اتفاقات نوسانات قیمت در همه حوزه مربوط به شهرستان و استان نبوده و خارج از معادلات شهرستانی می باشد، اما مردم از ما انتظار دارند که بر قیمت ها و نوسانات آن نظارت داشته باشیم.
وی افزود: امید مردم به مسئولان و رسیدگی و نظارت بر بازار است و ما به عنوان مسئول هر آنچه در توان داریم در این راستا انجام خواهیم داد و به طور مستمر نظارت جامع و کامل خواهیم داشت.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: وظیفه ما تامین مایحتاج معیشت مردم با قیمت مناسب و نظارت بر بازار بر جلوگیری از نوسانات قیمت و تنش در این محیط است و مسئولان ذیربط باید در جهت رفاه مردم تلاش کنند.
وی تاکید کرد: بازرسین افتخاری ترکیبی از همه اقوام، بازاریان خوشنام و معتمدین در شهرستان تشکیل خواهد شد تا حلقه اتصال خوبی بین مردم و کارگروه باشد تا مشکلی در بازار ایجاد نشود.
رئیس صنعت ،معدن و تجارت شهرستان گنبدکاووس گفت: در گشت زنی های مشترک، 12 فقره پرونده به ارزش 169 میلیون تومان به تعزیرات معرفی شدند.
خلیل رجبلی اظهار داشت: از شروع طرح بازرسی در دو ماه اخیر, 123 بازرسی انجام شده است و 25 گزارش شکایات به ثبت رسیده که 15 مورد از این گزارشات در گشت های مشترک صورت گرفته است.
وی افزود: در این مدت کالاهای اساسی مانند برنج, روغن کنجاله, کره, سیب زمینی, پودر شوینده تغییر چندانی در قیمت نداشته و از یک ثبات قیمت برخوردار بوده است.

 

گردآوری: گروه خبری ترکمن نیوز

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز