کلاله-ترکمن نیوز- مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلاله از کسب عناوین برتر دو باشگاه کتابخوانی این شهرستان، درآیین اختتامیه دومین جام باشگاه های کتابخوانی کشوری خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن نیوز، زینب سنچولی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار جمهوری اسلامی ایران افزود: آیین اختتامیه دومین جام باشگاه های کتابخوانی کشور پنجشنبه شب گذشته با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در باغ کتاب تهران برگزار شد و در آن باشگاه کتابخوانی اختر از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و باشگاه بچه های آسمان از مرکز توانبخشی طلوع مهر از شهرستان کلاله به ترتیب در بخش های کنابخوانی و نامه به نویسنده کتاب، عنوان های برتر کشوری را کسب و موفق به دریافت تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جوایز نقدی شدند.
وی اظهارکرد : درآیین اختتامیه دومین جام باشگاه های کتابخوانی، پنج هزار باشگاه کتابخوانی از یکصد شهر و روستای کشورمان شرکت کرده بودند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلاله افزود: همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه دومین جام باشگاه های کتابخوانی، نمایشگاهی از نامه های برگزیده نوجوانان به نویسندگان کناب برگزار شد که نامه های فاطمه کوهکن، مریم شیخ و فاطمه مزاری از باشگاه اختر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به صورت لوح آماده و به نویسندگان برتر کشوری اهدا شد.
وی همچنین گفت: در این شهرستان ۳۵ باشگاه کتابخوانی با یک هزار و ۴۰۰ عضو و عوامل اجرایی در راستای توسعه و ترویج مطالعه و کتابخوانی تشکیل شده و مشغول فعالیت هستند.
سنچولی ادامه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلاله به عنوان دبیرخانه، ساماندهی و هماهنگی باشگاه های کتابخوانی این شهرستان را به عهده دارد.