امروز : سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    134313

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    23:51 | ۰۴ بهمن ۱۴۰۳

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

گلستان 3 300x194 - کسب رتبه نخست شوراهای حل اختلاف گلستان در کشورترکمن نیوز- آینا شیرزاد: رئیس کل دادگستری گلستان با بیان اینکه همکاری ریش‌سفیدان، علما و بزرگان اقوام باعث شده تا استان گلستان در حل اختلافات به الگویی موفق در سطح کشور تبدیل شود از کسب رتبه نخست شوراهای حل اختلاف این استان در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ حیدر آسیابی در همایش نقش معتمدین و نخبگان اقوام در ترویج فرهنگ صلح و سازش که با حضور امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری در گنبدکاووس برگزار شد اظهار کرد: تلاش مجموعه دادگستری گلستان بر پایه جلب رضایت مردم و خدمت صادقانه است و  ۷۳ درصد مراجعه‌کنندگان به محاکم قضایی استان از عملکرد این دستگاه رضایت دارند.

وی با بیان اینکه دستگاه قضایی گلستان همواره پیگیر احقاق حقوق عامه است گفت: یکی از آن‌ها فعال کردن بخش آنژیوگرافی بیمارستان پیامبر اعظم (ص) گنبدکاووس بود.

آسیابی به راه‌اندازی دادگاه‌های صلح در گلستان اشاره کرد و گفت: این دادگاه‌ها به منزله نادیده گرفتن شوراهای حل اختلاف نیست بلکه این شوراها همچنان نقش مهمی در ایجاد صلح و سازش بین طرفین دعاوی دارند.

06 23 300x169 - کسب رتبه نخست شوراهای حل اختلاف گلستان در کشور

وی افزود: مردم استان گلستان با همدلی همواره در کنار یکدیگر به حل اختلافات پرداخته‌اند که این امر موجب شده است تا استان ما در سطح کشور به عنوان نمونه‌ای موفق از همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام و فرهنگ صلح معرفی شود.

آسیابی با تاکید بر اهمیت مشارکت نخبگان اقوام در حل و فصل اختلافات تصریح کرد: نخبگان اقوام با ایجاد بستر اعتماد و همکاری، نقش بسیار مهم و کلیدی در ترویج فرهنگ صلح و سازش ایفا می‌کنند.

وی ادامه داد: شوراهای حل اختلاف در استان، به عنوان کانون‌هایی برای ترویج فرهنگ مصالحه و صلح‌خواهی عمل کرده‌اند.

رییس کل دادگستری گلستان اظهار امیدواری کرد که با استمرار این همکاری‌ها، استان در زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش همواره پیشگام باشد.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز