❇️جابجایی فرماندار شرقی ترین شهرستان استان گلستان بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. چهار سال و اندی مسئولیت برای یک مسئول زمان زیادی است . بگذاریم چرخه مدیریت از هوای تازه نفس بکشد. این اتفاق برای مردم هم خوشایند خواهد بود. مردم تنوع می خواهند و از تکرار دلزده می شوند و می دانند که تکرار به سکون ، رکود و استبداد می انجامد به همین سبب در هر نظامی چرخش مدیران یک اصل بنیادین است. شهرستان بکر و مرزی مراوه تپه نیازمند فرماندار توانمند، مردمی و بومی است. کسی که بتواند چرخهای توسعه را تندتر به حرکت در آورد و گشایشی در اقتصاد راکد منطقه ایجاد کند.
❇️اسماعیل تاجی به مانند هر مسئولی در حد توان کار کرد، زحمت کشید و منشا خدماتی شد که قابل کتمان نیست ولی این برای محرومترین شهرستان استان کفایت نمی کند. ” دست بالای دست زیاد است. ” مراوه تپه که در رای به روحانی رکورد شکست استحقاق بیشتری برای برخورداری از فرمانداری فعالتر و قویتر دارد. ” گل بی خار کجاست ” تاجی نیز درکنار قوت ها و محاسنش ، ضعف ها و معایبی هم دارد به همین سبب انتقاداتی جدی بر او وارد است که در ذیل به برخی از آنها اشاره می کنیم. @ulkaMizcom
❇️یکم – در طی چهار سال هر چه در توان داشت رو کرد و دیگر چیز جدیدی برای ارائه ندارد. از دیدگاه برخی از فعالین تاجی از فرمانداری اشباع شده و در سودای بهارستان است.
❇️دوم- یک نظر سنجی کافی است که بدانیم تاجی در بین فعالین و توده های مردمی از جایگاه والایی برخوردار نیست . اقبال عمومی به ادامه کار وی کم است. شواهد حاکی از این است که مردم فرماندار جدید می خواهند که شایسته ، تازه نفس و بومی باشد، البته اینگونه افراد در سطح منطقه کم نیستند.
❇️سوم- فرماندار مرواه تپه نگاه دوگانه و متفاوتی به دو بخش شهرستان دارد. بررسی دقیق اقدامات انجام شده ، امکانات و اعتبارات تخصیص یافته گواه این مدعاست. رشد ناموزون در دو بخش مرکزی و گلیداغ نتیجه رفتار دوگانه است به گونه ای که بیشترین توجه و اعتبارات مراجعات به یک سمت و سو سوق پیدا کرده است که حتی باعث رنجش امام جمعه و شهروندان شده است.
❇️چهارم – شواهد و قرائن نشان می دهد تاجی برای ماندن تلاش می کند. مطلعین میگویند او برای حفظ قدرت به اکراد متوسل می شود چون می داند که وزیر کشور کرد خراسانی هست و اقوامش بصورت فصلی در شهرستان هستند.
❇️پنجم- همسو نبودن با امام جمعه و نماینده یکی از موارد بسیار مهمی است که باعث تلف شدن انرژی هایی میشود که اگر همسو بود میشد در جهت پیشرفت منطقه استفاده کرد.
❇️ششم – برخی ها محرومیت روستاهای طرح کوچ سد چایلی ازامکانات اولیه نظیر ممنوعیت ساخت وساز و کلیه انشعابات و.. را ناشی از تعلل و عدم توجه و ی می دانند. ۹ سال می گذرد ولی هنوز نقطه کوچ روستاها مشخص نشده است ومردم همچنان در بلاتکلیفی و فلاکت به سر می برند.
❇️هفتم – توزیع نامتوازن اعتبارات راه و شهرسازی در دو بخش شهرستان هست که یک نمونه اش آسفالت نشدن جاده مشرف به بسطام دره ودادلی غزنین اشاره کرد علیرغم اینکه رئیس اداره راه سابق و فعلی از فرزندان روستاهای یادشده هست ولی هنوز که هنوز هست شاهد برخورداری آنها از نعمت راه آسفالته نیستیم. @ulkamizcom
❇️هشتم – از مهر سال گذشته تاکنون که یک و نیم سال گذشته است هنوز یکبار نشست خبری با دعوت و حضور همه خبرنگاران و اصحاب رسانه در فرمانداری شهرستان برگزار نشده است. برای آقای تاجی گویا فقط صدا و سیما رسانه است و بس.غافل از اینکه با وجود نعمت تلگرام انحصار شکسته شده و رسانه ملی برخلاف نامش با کاهش اقبال عمومی روبرو است.
❇️نهم – انتخاب یکی از روحانیون چنارلی بعنوان مشاور باعث نارضایتی اهالی شمال شهرستان قرار گرفته است. چگونه از حوزه علمیه ای که در یک قدمی فرمانداری قرار دارد مغفول می ماند و مهم اینکه برخی ها میگویند انتخاب وی بعنوان مشاور در پایان خدمتش برای استفاده از جایگاه چنارلی و حفظ میز میباشد.
❇️دهم – با این تفاسیر، آقای استاندار شهرستان مرزی مراوه تپه لایق بهترین هاست در این بازه زمانی می طلبد که اهتمام ویژه ای در انتصاب فرمانداری شایسته ، مردمی و بومی داشته باشید تا رضایتمندی مردم صادق و مشارکت جوی دیار مختومقلی حاصل شود. بی تردید در این مسیر نماینده شرق گلستان نیز با جنابعالی همراه و همگام خواهد شد. /اولکامیز
گردآوری: گروه خبری ترکمننیوز
نظر شما چیست ؟