امروز : جمعه ۰۸ فروردین ۱۴۰۴

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    115596

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    8:30 | ۲۲ آبان ۱۴۰۱

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

مسافربری 300x169 - پیشرفت ۴۰ درصدی ساخت پایانه مسافربری برون شهری گنبدکاووسترکمن نیوز:  شهردار گنبدکاووس از پیشرفت ۴۰ درصدی ساخت پایانه مسافربری برون شهری گنبدکاووس خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ سید علی اصغر موسوی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به توسعه شهر گنبد کاووس هم از نظر جمعیتی و هم از نظر شهرسازی و همچنین ورود خودرو‌ها از شهر‌های همجوار به این شهر طرح ساخت پایانه‌ی مسافربری در مکانی ویژه برای دسترسی آسان مسافران در دستور کار قرارگرفته است.

وی گفت: کار ساخت پایانه مسافربری برون شهری گنبد کاووس در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع در حال انجام است.

موسوی افزود: طرح ساخت پایانه مسافربری برون شهری گنبدکاووس با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در این طرح ساختمان اصلی پایانه مسافربری، فروشگاه، رستوران، سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه و واحد‌های خدمات فنی خودرو‌ها ساخته خواهد شد.

موسوی گفت: این پایانه مسافربری محلی برای جابجایی مسافران داخل استان و خارج استان از مبدا گنبدکاووس و بلعکس است.

شهردار گنبدکاووس خاطرنشان کرد: کار تحقیق، طراحی و ساخت پایانه مسافربری برون شهری گنبدگاووس از بهمن سال گذشته آغاز شده و قرار است در هفته دولت سال ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز