به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ عبدالحمید گوگلانی در حاشیه بازدید از آموزشگاه خیاطی طرح نو که به عنوان خانه صنایع دستی و پوشاک سنتی شهرستان معرفی شده است در گفت و گو با خبرنگار ترکمن نیوز اظهار داشت: شناسایی مزیتهای فعالین اقتصادی مردم روستاها و همچنین آموزش روستائیان میتوانیم شرایط افزایش سطح تولید و ایجاد بازار فروش مناسب را ایجاد کنیم.
وی افزود: الگوسازی و انتخاب مزیتهای اجماع سازی شده روستایی ماننده (وامنان آزادشهر، مبل آتاآباد، بازار پارچه بأش یوسغا (پنج پیکر) میتواند نقش بسزای در توسعه اقتصادی روستاهای استان ایفا کند.
گوگلانی تصریح کرد: در درجهت حمایت از روستائیان پس از اجماع سازی و شناسایی مزیتهای اقتصادی هر روستا برای تقویت آن با همکاری دستگاههای اجرایی و جوامع محلی روستایی تسهیلات درنظر گرفته خواهد شد.
معاون عمرانی فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: در این مسیر برای جذب تبصره ۶ که ستاد اجرای فرمان امام، بسیج سازندگی، بنیاد برکت، کمیته امداد و بهزیستی دستگاههای مشمول تبصره میباشند.
وی در پایان گفت: محدودیتی برای معرفی روستاهای هدف توسعه در شهرستان وجود ندارد و در حال حاضر ۹ روستا در بخش مرکزی “ارازمحمد آخوند، قوچمراد، بیبی شیروان، سارلی علیا، پتکه، ایگدر سفلی، چای قوشان بزرگ، آقآباد و جلاین تپه” و ۶ روستا نیز در بخش داشلی بورن ” هوتن، تنگلی، دوزالوم، آقبند، ماسان کووپ و داشلی برون” در مجموع ۱۵ روستا برای اجرای این طرح معرفی شده است.
در بازدید از خانه صنایع دستی و پوشاک سنتی شهرستان گنبدکاووس با مدیریت فرشته مهماندوست که از مراکز آموزش روستاهای هدف درنظر گرفته شده بود مریم آق آتابای رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز حضور داشتند.
گزارش و مصاحبه از: یاشار نیازی
نظر شما چیست ؟