تورکمن نیوز: معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان از پیدا شدن جوان 22 ساله غرق شده در رودخانه چای قوشان گنبدکاووس خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان؛ سید رحیم میرکریمی در خصوص عملیات جستجوی جوان غرق شده گفت: ساعت 15:55 دقیقه عصر جمعه 27 اردیبهشت سقوط جوان 22 ساله ای از پل رودخانه چای قوشان گنبد کاووس غرق شدن وی از سوی نیروهای مردمی گزارش شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان افزود: 6 نجاتگر با یک خودروی کمکدار و تجهیزات نجات در سیلاب از جمعیت هلال احمر شهرستان گنبد کاووس به محل حادثه اعزام و جستجوی غریق آغاز شد.
میرکریمی با اعلام اینکه که این حادثه در محور گنبد کاووس به کلاله رخ داد، تشریح کرد: پس از آغاز جستجو در عصر جمعه، به دلیل تاریکی شب و عدم دید مناسب؛ عملیات جستجو به صبح شنبه موکول شد.
وی خاطرنشان کرد: با ادامه عملیات جستجو و نیاز به تجهیزات و نیروی بیشتر، پرسنل نجاتگر و نجاتگر داوطلب برای پیدا کردن غریق به 17 نفر و 3 خودرو های کمکدار افزایش یافت.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان تصریح کرد: پس از 3 روز جستجو، فرد غرق شده در رودخانه در صبح روز یکشنبه 29 اردیبهشت توسط جمعیت هلال احمر و با همکاری نیروهای مردمی پیدا و تحویل مراجع ذیصلاح شد.
نظر شما چیست ؟