پیام ها و اطلاعیه ها- ترکمن نیوز- الیاس هیوه چی فرماندار شهرستان ترکمن در پیامی فرارسیدن هفدهم مرداد روز خبرنگار را به تمامی تلاشگران عرصه خبر و اطلاع رسانی تبریک گفت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران، به نقل از فرمانداری شهرستان ترکمن، متن پیام به شرح زیر می باشد:
“ن والقلم و ما یسطرون ”
بسمه تعالی
هفدهم مردادماه که به مناسبت شهادت محمود صارمی به روز خبرنگار نامگذاری شده است فرصتی مغتنم برای تجلیل و قدردانی از زحمات قشری فرهیخته است که با تلاش بیوقفه و شبانه روزی برای آگاهی بخشی به جامعه، ایجاد شفافیت و صیانت از حقوق مردم یار و همراه مدیران برای اداره بهتر و موثرتر امور میباشند.
خبرنگاران و اصحاب مطبوعات به راستی تجسم امانت، مسئولیت، تعهد، دلسوزی و وظیفه اند، خبرنگاران وجدان بیدار جامعه جهانی وت صویرگر زمان خویشند، زیرا همواره در عمق جامعه زندگی می کنند و سلامت فرهنگی و فکری هر جامعه ای، مرهون تلاش های شبانه روزی آنهاست.
در عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات و عصر فراصنعتی، بی گمان نقش خبرنگاران نقشی مؤثر و حیاتی است. و بی تردید حضور اصحاب رسانه در عرصه های مختلف خبررسانی و انعکاس صحیح و به موقع اخبار و اطلاعات گوناگون نقش مهم و تعیین کننده ای به عنوان رابط بین مسئولین و رخدادها و مردم در اطلاع رسانی صحیح و پیگیری و حل مشکلات مردم از سوی دیگر ایفا می کنند و زمینه رشد و توسعه همه جانبه جامعه را فراهم می آورند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام عرصه اطلاعرسانی و خبر، فرا رسیدن روز خبرنگار را به عموم فعالان این عرصه و خبرنگاران شهرستان ترکمن صمیمانه تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون تمامی این عزیزان را در راه ایفای رسالت مهم آگاهی بخشی و اطلاعرسانی از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم .
الیاس هیوه چی
فرماندار شهرستان ترکمن
نظر شما چیست ؟