امروز : جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    135363

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    19:25 | ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

گنبدکاووس– ترکمن نیوز- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گنبدکاووس از اجرای طرح ملی “جان ایران” در روستای جالایین‌تپه به عنوان پایلوت خبر داد .

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  فرشید رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ترکمن نیوز اظهار داشت: در این روستا حدود 350 اصله نهال کشت شده و سیستم آبیاری قطره‌ای نیز برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به انتخاب روستای جلایین تپه به عنوان پایلوت، از برنامه‌ریزی برای اجرای این طرح در 23 روستای دیگر، به‌خصوص در مناطق شمالی شهرستان و استان، خبر داد و افزود: نقشه‌ها و طرح جامع این پروژه‌ها تهیه و به اداره کل ارسال شده است.

رحمانی همچنین از انتخاب روستای کلیجه هم برای اجرای طرح درختکاری در هفته منابع طبیعی خبر داد.
وی در خصوص توسعه فضای سبز شهرستان گفت: ما در دو بخش مرتع و جنگل فعالیت داریم. در بخش مرتع، 700 هزار اصله نهال مرتعی در ایستگاه چپرقویمه تولید و در مناطق شمالی شهرستان که در معرض بیابانی شدن بودند کاشته شده است. رحمانی ادامه داد: تاکنون حدود 600 هکتار از این اراضی بوته‌کاری شده که با مشارکت مردم و جوامع محلی و با صرفه‌جویی 12 میلیارد تومانی نسبت به هزینه دولتی انجام شده است.
وی در ادامه به توزیع 27 هزار اصله نهال بین کشاورزان و دهیاران اشاره کرد که 19 هزار اصله آن درختان زراعت چوب در حاشیه اراضی کشاورزی و مابقی بین دهیاران و شهرداران برای کاشت در معابر و طرح‌های هادی توزیع شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گنبدکاووس در پایان بر اهمیت پایش و ارزیابی نهال‌های کاشته شده تأکید کرد و افزود: تمام درختان کاشته شده در سامانه ساتک ثبت و پایش می‌شوند تا از نگهداری و حفاظت آنها اطمینان حاصل شود و صرف کاشت کافی نیست و مراقبت و حفاظت از آنها بسیار مهم است.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز