گنبدکاووس-ترکمن نیوز- معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس از احداث پروژه کشتارگاه صنعتی دام در گنبدکاووس با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن نیوز، عبدالقدیر کریمی صبح امروز در جلسه مشترک مسسولان با سرمایهگذار بخش خصوصی ایجاد کشتارگاه صنعتی دام در سایت کشتارگاه سنتی و فعلی شهرداری گنبدکاووس که در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد با اشاره به اینکه احداث و عملیاتی شدن این پروژه مدتها بود در دستور کار مسوولان و مدیران گنبدکاووس قرار داشت، اظهار کرد: کارگاه عملیاتی این طرح مدتی است تجهیز شده ولی شروع عملیات اجرایی و فاز عملی آن به دلیل بروز برخی مشکلات در کشتارگاه موجود با تعویق رو به رو شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برای جایگزینی فضای کشتارگاه فعلی در زمان اجرای عملیات ساخت و ساز نیز برنامهریزی لازم شده است، افزود: براساس تصمیم گرفته شده توسط مسوولان شهرداری قرار بر این شده است که در مدت اجرای عملیات اجرایی کشتارگاه صنعتی، کشتار دام مورد نیاز مردم شهرستان گنبدکاووس نیز در محل کشتارگاه شهرستان آزادشهر انجام شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس با تاکید بر اینکه در بازرسیهای صورت گرفته متوجه برخی کمبودها در کشتارگاه شهرستان آزادشهر در صورت اقدام برای پوشش کشتار دامهای شهرستان گنبدکاووس شدهایم، خاطرنشان کرد: شهردار محترم آزادشهر و مدیران عزیز این شهرستان اقداماتی را برای رفع کمبودها انجام خواهند داد و بر اساس تصمیم اتخاذ شده برخی از امکانات کشتارگاه فعلی نیز به آزادشهر منتقل میشود تا فرآیند کشتار در این مکان با سرعت و کیفیت بهتری انجام شود.
کریمی حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در اجرای طرحهای توسعهای و مورد نیاز منطقه را از رویکردهای دولت تدبیر و امید و همچنین مدیران استان گلستان و شهرستان گنبدکاووس دانست و گفت: کشتارگاه صنعتی دام از نیازهای شهرستانهای شرق استان گلستان است و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته در مدت ۱۵ ماه آینده احداث شده و به بهرهبرداری خواهد رسید.
در این جلسه که معاونین فرماندار ویژه، شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر و برخی از روسای ادارات ذیربط از جمله دامپزشکی، مرکز بهداشت، محیط زیست، جهادکشاورزی، اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه قصابان گنبدکاووس به همراه سرمایهگذاران احداث کشتارگاه صنعتی دام حضور داشتند، احداث این کشتارگاه را برای منطقه ضروری و آمادگی و همدلی خود را برای تسریع در اجرای این طرح توسعهای به طور کامل اعلام کردند.
گفتنی است براساس برنامهریزیها و توافقات انجام شده میان سرمایهگذار و مسوولان شهرستان گنبدکاووس این کشتارگاه صنعتی پس از بهرهبرداری ظرفیت کشتار روزانه هزار راس دام سبک و ۱۰۰ راس دام سنگین را خواهد داشت که هزینه پیشبینی شده برای احداث و بهرهبرداری آن مبلغی معادل ۲۰۰ میلیارد ریال پیشبینی شده است که از سوی سرمایهگذار این طرح تامین و هزینه خواهد شد./فارس