روز جمعه تاریخ 5 دی ماه، بعد از بازتاب کردن وضعیت ناگوار خیابان ابوحنیفه در فضای مجازی، فردای آن روز شنبه 6ام دی ماه، به بخشدار مرکزی شهرستان آق قلا، آقای میرابی مراجعه حضوری کرده و کاملا توضیح داده شد که چندین سال هست به این خیابان بزرگ رسیدگی نشده و حتی بعد از سیل اخیر سال 97، بودجه های فراوانی که بابت عمران و آبادانی خیابان ها و کوچه های روستاهای سیل زده اهدا شده بود، برای این خیابان دریغ از حتی یک دانه سنگ شکسته و … که ریخته نشد و اقدامی انجام نگرفت!!!!
وضعیت این خیابان همانگونه که می بینید، برای تردّد ساکنین آن، هنوز هم که هنوزه بسیار سخت می باشد و حتی می توان گفت ما را به یاد زمان هایی می اندازد که در دهۀ چهل اینگونه وضعیت ها را مشاهده می کردیم!
سپس در روز 18 دی ماه ، آقای فرماندار برای یک مناسبتی به این خیابان آمده بودند و بنده یک گزارش حضوری برای ایشان تقدیم کردم تا رسیدگی کند، اما متأسفانه هنوز هم که هنوزه هیچگونه پیگیری در جهت بهسازی و مرمّت این خیابان انجام ندادند، و طبق روال سال های گذشته این خیابان به حال خود رها شده و تردد را برای ساکنین سخت و طاقت فرسا کرده است!!!!
ساکنین اهالی خیابان ابوحنیفه اینبار از مسئولین استانی شخص استاندار و همچنین نمایندگان مردم در مجلس که برای افتتاحیه استخرمادر به روستای قانقرمه آمده بودند، پیگیری جدی را خواستارند تا مجبور نشوند برای این کار از وزیر محترم استدعا کنند تا سِمَت و مسئولیت شما عزیزان زیر سوال رود!
بر اساس این گزارش وضعیت نابسامان خیابان ابوحنیفه روستای قانگیرما پاشنه آشیل مسئولین شهرستان آق قلا و استان گلستان است.
✍️متین میرزاعلی
قانقرمه = نام روستایی است محروم در شهرستان آق قلا که همانند سایر روستاهای ترکمنصحرا با بی توجهی فرهنگی و ادبی مواجه است و نامش روی تابلو ورودی آن نیز به اشتباه درج شده است.
نام صحیح و ادبی این روستا= قانگیرما میباشد. قانگیرما در بخش مرکزی آق قلا واقع شده و حدود ۲ هزار ۵۰۰ نفر جمعیت دارد.
نظر شما چیست ؟