به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن های ایران، احسان گوهری راد، صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود موسسات آموزشی علمی به مدارس ابتدایی خط قرمز آموزش و پرورش گلستان است زیرا این کار افزایش اضطراب و استرس را برای آن ها در پی دارد.
وی افزود: دانش آموزان باید در این سن به جای تست زنی، مهارت های اجتماعی را بیاموزند.
گوهری راد ادامه داد: چنانچه این موارد در مدرسه مشاهده شود مدیر مدرسه بدون هیچ عذری عزل و معلمان مدرسه هم بازخواست می شوند.
وی ادامه داد: هیچ آزمونی نباید در سه سال اول ابتدایی برگزار شود و مشق شب هم در مدارسی که زیرساخت های آن فراهم است، باید حذف شود.
گوهری راد بیان کرد: محرومیت فضای آموزشی گلستان در سایه پوشش های سرسبز آن گم شده است، مشکل عمده آموزش و پرورش استان را به مسئولان بالادستی گزارش داده ایم تا همتی شایسته برای رفع محرومیت انجام دهند.
وی با اشاره به پوشش تحصیلی استان گفت: پوشش تحصیلی واقعی در سال اول ابتدایی ۹۷/۵ درصد و ۹۱/۲ در دوره متوسطه است.
گوهری راد درخصوص کودکان بازمانده از تحصیل در گلستان، توضیح داد: برنامه ای از سوی آموزش و پرورش تدوین و در شورای آموزش و پرورش استان به تصویب رسید و در آن وظایف نهادهای مربوطه مشخص شده است تا از ترک تحصیل دانش آموزان جلوگیری کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان همچنین خبر خوش برای مربیان پیش دبستانی داشت، وی در این خصوص گفت: تمام تلاش خود را می کنیم که براساس ضوابط قانونی حداکثر مربیان را جذب کنیم.
طبق گفته گوهری راد این عمل در بهار سال آتی اتفاق خواهد افتاد.
گردآوری:گروه خبری ترکمن نیوز
منبع:mehr
نظر شما چیست ؟