به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ عبدالقدیر کریمی در دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی در دانشگاه گنبدکاووس درسخنانی از فرماندهی و مدیریت واحد ستاد مدیریت شهرستان با توجه به اخطاریه و هشدار های هواشناسی در مقابله با سیل ایام آغازین امسال که ۳۰ درصد مساحت شهر و ۱۵ روستا را درگیر کرده بود، گفت و افزود: نقش فرماندهی واحد و جلوگیری از جزیرهای عمل کردن ادارات و نهادها در کنار همراهی و مشارکت بسیار خوب مردم و نیز اطلاع رسانی مطلوب هواشناسی و رسانههای ارتباط جمعی سبب شد تا خسارت این بلای طبیعی در گنبدکاووس کاهش یابد.
وی گفت: با توجه به اینکه اولین شهرستان درگیر سیل بودیم با تیم مدیریتی واحد توانستیم خسارات ناشی از سیل را در شهرستان گنبد کاوس به حداقل برسانیم.
کریمی افزود: سامانه تجمیع امکانات لجستیک، ماشینآلات سنگین و نیمه سنگین باموافقت و تصویب معاون اول رییس جمهوری، وزارت کشور و استانداری گلستان در گنبدکاووس با تهیه زمین مناسب بزودی محقق میشود.
معاون مرکزپیش بینی سازمان هواشناسی کشور نیز که در این همایش حضور داشت گفت: گلستان یک استان سیل خیز در کشور محسوب میشود و سیل امسال آخرین آن نخواهد بود، لذا تجهیز این استان به سامانه راداری و تجهیزات مدرن هواشناسی یک الزام است که پیگیریهای لازم در زمینه رادار انجام و موافقت آن اخذ شده است و با مهم دانستن نقش سامانههای راداری برای پیشبینی شرایط جوی کوتاه مدت و نیز آگاهیبخشی به مردم و مسئولان افزود: که استان گلستان بشدت به داشتن چنین سامانهای نیاز دارد.
محمد اصغری، با تقدیر از صدور بموقع اطلاعیه و اخطاریه هواشناسی گلستان قبل از وقوع بارشها در روزهای پایانی سال گذشته در این استان، گفت: این اقدام سبب شد تا برخی اقدامات مورد نیاز توسط ستادهای مدیریت بحران بموقع انجام شود، اگرچه شدت بارشها بیش از حد تصور مدیران بود.
نظر شما چیست ؟