ترکمن نیوز: محله پورجان بخش شرقی نگین شهر است ولی تقریبا اثری از خدمات عمرانی شهرداری درآن منطقه تقریبا دیده نمی شود.
حتی کوچکترین وظیفه شهرداری که جمع آوری زباله ها و … و آسفالت خیابان و معابر است ، بهتر است بگویم که وجود ندارد. و این خدمات در روستاها چه بسا که بهتر و دقیق تر از این محله انجام می شود.
محله مذکور که جمعیت قابل توجهی نیز دارد ، فقط و فقط یک مدرسه ابتدایی داشته که یک نوبت دخترانه ونوبت دیگرپسرانه می باشد(تادوسال قبل مدرسه تاپایه ششم مختلط بود!!!درحالیکه طبق قانون درمناطق شهری مدارس نباید مختلط باشند)
به غیرازاین مدرسه هیچ چیز دیگری حتی یک فضای سبز خالی هم وجود ندارد!!!!!
نه مکان ورزشی!!
نه مکان فرهنگی مثل کتابخانه!!!
نه پارک بازی و پارک کودک !!!!
و نه….
هیچ و هیچ!!!!!!
درحالیکه درقسمت غربی نگین شهر کارهای عمرانی زیادی انجام شده ویا درحال انجام است…
و حالا جالب اینجاست که شهرداری نه تنها هیچ کاری برای این محله انجام نداده و نمیدهد!
بلکه زمین هایی که در محدودی این محله وجود دارند و درمالکیت شهرداری است را فروخته یا به فروش می گذارد تا نه پارکی برای این محله وجود داشته باشد و یا پس از فروش پول آن را به جای دیگر، غیر از این محله محروم هزینه می کند.
سوال اینجاست که آیا این زمین اضافه ه است که دارند می فروشند؟
وقتی خود ما که ساکن این محله هستیم و احتیاج مبرم به این زمین داریم ، چرا باید فروخته شود؟
متاسفانه شنیده می شود شرایط فروش زمین های مذکور هم با رانت برخی افراد همراه است.
پول فروش زمین را صرف چه چیزی خواهند کرد؟
شهردارمحترم و شورای شهر گرامی نگین شهر چرا به تمام نگین شهر به یک اندازه توجه نمی کنید؟
شما مسئول هستید و باید پاسخگو باشید
از استخدام های خودی ها بدون اعلان عمومی تا درآمدهای سنگ شکن و و و و …باید به مردم شفاف سازی کنید
منتظر شفاف سازی شورای شهر و شهردار نگین شهر هستیم. از مسولان ذیربط اعم از مدیر کل امور شهری، بازرسی و دیگر ارگان های مربوطه خواهشمندیم تا به این مسئله ورود پیدا کنند.
✍️ آرتا نیوز _ خانم ط . نازقایچی( فعال اجتماعی )/
نظر شما چیست ؟