امروز : پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

شادمهر 2 300x155 - نگرانی نماینده گنبدکاووس از بازگشایی شتابزده مدارسترکمن نیوز:  یک عضو کمیسیون آموزش‌ و تحقیقات مجلس ضمن ابراز نگرانی نسبت به بازگشایی مدارس در آبان ماه گفت: آموزش و پرورش باید با قاطعیت و شجاعت اعلام کند آموزش دانش آموزان فعلا تا خروج از پیک احتمالی ششم در آینده مجازی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  امان‌قلیچ‌ شادمهر در گفت‌گو با ایسنا، درباره بازگشایی مدارس در آبان ماه عنوان کرد: با توجه به وضعیت کنونی واکسیناسیون دانش‌آموزان و کادر خدماتی که با دانش‌آموزان در ارتباط هستند ما نسبت به بازگشایی مدارس در آبان ماه نگران هستیم، متاسفانه اکنون از سوی برخی مدارس رفتاری را شاهد هستیم که به هیچ عنوان صحیح نیست، مسئولان برخی مدارس از خانواده ها تعهد دریافت می‌کنند که در صورت ابتلای دانش آموزان به کرونا، مدرسه هیچ مسئولیتی ندارد و با اراده و خواست قلبی والدین به مدرسه آمده اند.

وی افزود: آموزش و پرورش باید با قاطعیت و شجاعت اعلام کند آموزش دانش آموزان فعلا تا خروج از پیک احتمالی ششم در آینده مجازی خواهد بود و با این اقدام والدین، دانش‌آموزان و خانواده ها را از نگرانی خارج کند.

شادمهر با بیان اینکه آموزش و پرورش به خصوص اکنون که با سرپرست هم اداره می‌شود شرایط را رها کرده است به گونه ای که در بحث واکسیناسیون دانش‌آموزان شرایط بدین شکل است، گفت: آموزش و پرورش برای حضور دانش‌آموزان در مدرسه شرایطی را اعلام کرده است، اما باز هم خانواده ها نسبت به پیک ششم دغدغه دارند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز