امروز : جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    98062

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    7:59 | ۱۸ تیر ۱۴۰۰

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

مصر 300x178 - نخستین موزه نگهداری از آثار منسوب به پیامبر(ص) در مصر ساخته می شودترکمن نیوز:  نخستین موزه آثار مربوط به قاریان بزرگ و ستارگان تلاوت در مصر و آثار منسوب به پیامبر اکرم(ص) احداث می شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  به نقل از مصر الیوم، دکتر محمد الباز، نویسنده و فعال رسانه ای مصری در برنامه «آخر النهار» که از شبکه ماهواره النهار در مصر پخش می شد، گفت: طرح توسعه حومه مصر نشان می دهد مصر در عمل تغییر می کند نه در سخن. هیچ کس فکر نمی کرد که دولت با قدرت و کارایی در حومه مصر سرمایه گذاری کند. ساکنان این منطقه همیشه از مشکلات کمبود خدمات رنج می بردند.

الباز گفت: دولت مردم را با توسعه پایتخت قدیمی، ساخت شهرهای جدید و راه اندازی پروژه توسعه حومه مصر غافلگیر کرد و به همگان پاسخ داد که تمایل به مدرن سازی کامل مصر دارد.

این فعال رسانه ای افزود: دولت نخستین موزه مربوط به آثار قاریان بزرگ و ستارگان تلاوت قرآن را به زودی بنا خواهدکرد که نخستین موزه در نوع خود خواهد بود. همچنین آثار منسوب به پیامبر اکرم(ص) در مسجد الحسین(ع) نیز به این موزه منتقل خواهد شد.

وی ادامه داد: این آثار به زودی در موزه بزرگ در پایتخت اداری مصر به نمایش گذاشته می شود تا توجه دولت به آثار قرآنی و اسلامی را نشان دهند.

الباز گفت: برخی معتقد بودند که دولت به دلیل توجه به ساخت پایتخت اداری جدید، از سرمایه گذاری در پایتخت قدیمی غفلت کرده است. اما این پروژه توسعه و مدرن سازی نشان از توجه دولت به همه مناطق مصر دارد.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز