به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ محمد رضا حجی زاده در گفت و گو با خبرنگار ترکمن نیوز اظهار داشت: هم اینک یک تیم 6 نفره از اصفهان در حال پخت نان با تجهیزات سیار که سپاه در محل مستقر کرده است نیاز نان مردم آق قلا کاملا مرتفع شده است.
وی افزود: امشب یک تیم دیگر از کرج نیز به شهرستان آق قلا اعزام شده است و گروه پخت نان در 3 شیف نان تافتون تولید و در مناطق سیل زده توزیع می کنند.
حجی زاده در ادامه گفت: با هماهنگی انجام شده با سرهنگ شیخی رییس اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گلستان با در اختیار گذاشتن تجهیزات پخت سیار خبازان گلستان با تمام قوا در خدمت مردم منطقه هستند.
وی در ادامه گفت: موضوع پخت و تامین نان با مسعود فرزانه مدیر عامل اتحادیه خبازان شهرستان آق قلا نیز هماهنگی های لازم صورت گرفته تا با پیگیری گاز و برق تجهیزات پخت سیار نان از طریق فرمانداری دنبال شده و بدون وقفه نان پخت شود.
در خاتمه حجی زاده از مردم فهیم گلستان به خصوص شهرستان گنبدکاووس خواستار شد با ارسال بی رویه نان به مناطق سیل زده آق قلا باعث اسراف نشوند.
گزارش از: یاشار نیازی
نظر شما چیست ؟