امروز : جمعه ۰۸ فروردین ۱۴۰۴

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    101588

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    19:23 | ۰۱ مهر ۱۴۰۰

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

39 300x151 - موافقت بردی محمداف به تسهیل در اعطای تابعیتترکمن نیوز:  رئیس جمهور ترکمنستان فرمان «پذیرش تابعیت ترکمنستان» در راستای ​​هنجارهای بین المللی برای حمایت از آزادی و حقوق بشر امضا کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  مطابق سند گروهی از افرادی که به طور دائم در خاک کشور زندگی می‌کردند و هیچ تابعیت دیگری نداشتند، به تابعیت ترکمنستان پذیرفته می‌شوند.

به وزارتخانه‌ها و ادارات مربوطه کشور دستور داده شد تا با ارائه پیشنهادات مربوطه برای بررسی توسط رئیس جمهور ترکمنستان، به پردازش اسناد اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت که درخواست مجوز اقامت در این کشور را داده‌اند اقدام کنند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :
برچسب ها :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز