به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛امانگلدی ضمیر در نشست با اهالی ۶ روستای در طرح کوچ سد چایلی(فراغی) که با حضور اعضای شورای اسلامی، دهیاری و تعدادی از اهالی روستاهای در طرح کوچ انجام گرفت اظهار کرد: اهالی این روستاها بدلیل تاخیر جابجایی و بالا رفتن هزینه های ساخت و عدم ارائه خدمات رفاهی ، خسارات زیادی را متحمل گردیده اند.
وی افزود: علاوه برآن سیل اخیر نیز به واحدهای مسکونی و بخش کشاورزی این عزیزان خسارات زیادی تحمیل نموده است که باید بصورت جدی پیگیری شود تا از وضعیت کنونی خارج شوند.
فرماندار مراوه تپه گفت: ادامه کندی روند طرح کوچ باعث بروز مشکلات و معضلات اقتصادی، روحی و روانی و آسیبهای اجتماعی خواهد بود که باید در روند این پروزه تسریع گردد.
به گزارش خبرنگار تورکمن نیوز: روستاهای سوزوش، ساری قمیش، قره اقاشلی، قربان پیکار و شورجه بالا و پایین رستاهایی هستند که کاسه سد چایلی(فراغی) قرار گرفته و در طرح کوچ میباشند.
گزارش از: عطابردی خانی
خبرنگار تورکمن نیوز در شرق گلستان
نظر شما چیست ؟