امروز : سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

.jpg - مصرف خودسرانه دگزامتازون و احتمال ابتلا به دیابت و ...ترکمن نیوز:  مصرف خودسرانه دارو، از جمله داروی دگزامتازون، در فصل سرما عوارض زیادی در پی دارد، یکی از ین عوارض احتمال بروز بیماری مزمن دیابت است که در ادامه به بیان آن می پردازیم.

احتمال بروز دیاب با مصرف دگزامتازون

مصرف خودسرانه دارو و بدون تجویز پزشک در کشور باعث شده تا سلامتی افراد تحت تاثیر قرار بگیرد.

سیدعلی فاطمی، نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، گفت: مطالعات نشان می دهند که مصرف بی رویه کورتون ها سبب بروز پوکی استخوان، دیابت، نازکی پوست و چاقی موضعی در افراد می شود.

داروی دگزامتازون جزء پروتکل درمانی بیماری آنفولانزا محسوب نمی شود. به طور کلی داروی دگزامتازون جزء خانواده کورتون ها است که نوع تزریقی آن در داروخانه ها بدون تجویز و نسخه پزشک به درخواست کنندگان داده نمی شود. داروی دگزامتازون به صورت قرص هم در کشور وجود دارد.

مردم درخواست زیادی مبنی بر خرید دگزامتازون دارند و این موضوع مربوط به این امروز و بیماری آنفولانزا نیست و به طور کلی مصرف این دارو در ایران زیاد است.

در حال حاضر مصرف خودسرانه دارو و بدون تجویز پزشک در کشور گزارش شده است که این کار باعث شده تا سلامتی افراد تحت تاثیر قرار بگیرد.

در حال حاضر کمبود آنتی بیوتیک ها مانند آزیترومایسین در کشور وجود دارد و با انجام اقدامات مناسب امیدوارم این موضوع برطرف شود.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز