ترکمن نیوز- آینا شیرزاد- بزرگترین مرکز سرطان شناسی شمال کشور و مرکز آنژیوگرافی (قلب و عروق) گنبدکاووس تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حاشیه بازدید از مرکز جامع غربالگری سرطان و آنژیوگرافی قلب بیمارستان پیامبر اعظم(ص) گفت: مرکز جامع غربالگری سرطان و آنژیوگرافی قلب با زیربنای هزار و ۴۰۰ مترمربع توسط خیّر گنبدی، احداث و به بهرهبرداری کامل رسیده است.
سعید گلفیروزی اظهار کرد: با توافقاتی که بین دانشگاه علوم پزشکی و محمد شهرکی صورت گرفته قرار شد تا بخشی از تجهیزات و تاسیسات این مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی گلستان و بخش دیگر توسط رئیس مجمع خیرین گلستان تجهیز شود.
وی افزود: با تکمیل تجهیزات پزشکی این دو بخش درمانی تا پایان سال آماده بهره برداری میشود.
حجت الاسلام محمد قاسم لیوانی رئیس مجمع خیرین سلامت استان نیز با بیان اینکه احداث مركز غربالگري سرطان و آنژيوگرافي از مطالبات ديرينه مردم شرق استان گلستان است گفت: از تلاش هاي محمد شهركي خير صاحب نام اين شهر براي احداث این مرکز و تلاش های بی بدیل ایشان در همه امورات از جمله آزادی زندانیان، کمک به افراد بیبضاعت، ساخت مدارس، اهدای زمین، ساخت و تجهیز بیمارستان ها و … تشکر و قدردانی میکنیم.
رئیس مجمع خیرین استان گلستان هم گفت: عملیات اجرایی مرکز جامع غربالگری سرطان و آنژیوگرافی قلب بیمارستان پیامبر اعظم(ص) در سال ۹۸ آغاز شده و بنده نیز تعهدات خود را ظرف مدت حدود 3 ماه به انجام رساندم.
محمد شهرکی ادامه داد: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی نتوانست به تعهدات خود عمل کند، کنسولهای تختهای ویژه در طبقه فوقانی مربوط آنژیوگرافی و احداث داخل ساختمان نیز توسط من در مدت دو ماه به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با توافقاتی که انجام شد مرکز جامع غربالگری سرطان و آنژیوگرافی قلب بیمارستان پیامبر اعظم (ص) تا پایان سال جاری برای خدمت به بیماران عزیز به بهرهبرداری برسد.
نظر شما چیست ؟