امروز : جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    27512

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    17:01 | ۲۳ تیر ۱۳۹۷

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

های گلستان سوخت جایگزین تولید برق می گیرند 300x204 - مرغداری های گلستان سوخت جایگزین تولید برق می گیرنداخبار استانی – ترکمن نیوز- مدیر امور طیور معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی گلستان گفت: با توجه به افزایش دما و قطعی برق در مناطق مختلف استان؛ مرغداری ها از سهمیه گازوئیل برای تولید برق برخوردار می شوند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران، غلامعلی هلاکو اظهار کرد : مکاتبه با شرکت پخش فرآورده های نفتی استان برای اختصاص سهمیه گازوئیل جبران خاموشی شبکه برق و ممانعت از وارد شدن خسارت به پرورش دهندگان مرغ انجام شده است.

به گفته وی؛ اکنون بیش از 200 واحد مرغداری استان فعال است.

وی همچنین استفاده از جوجه بیمه شده، کم کردن تراکم گله های پرورش، داشتن موتور برق اضطراری را به مرغداران توصیه کرد و از شرکت توزیع برق استان هم خواست که ساعت خاموشی ها را اعلام تا از وارد آمدن خسارت این قطعی به مرغداری ها جلوگیری شود.

در استان گلستان دمای هوا از دو هفته قبل شدت گرفته به طوری که در برخی روزها به حدود 45 درجه سانتیگراد می رسد، این مساله باعث افزایش مصرف برق و قطعی آن می شود.

گفته می شود در چند روز اخیر خاموشی شبکه برق باعث تلف شدن حدود 15 هزار قطعه مرغ گوشتی در یک مرغداری در شهرستان آق قلا شده است.

 

لینک عضویت کانال تلگرام

https://t.me/ITNAnews

منبع : irna.ir/golestan

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز