امروز : دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

ثبت نام مدعیان حوزه غرب گلستان برای مجلس دوازدهم

مافیای پشت پرده مترصد گرفتن ماهی از آب گل آلود!

انتخاباتی 300x200 - مافیای پشت پرده مترصد گرفتن ماهی از آب گل آلود!ترکمن نیوز – طاهر جانی – مهلت ثبت نام کاندیداهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلای برای داوطلبین آن به انتهای راه رسیده است.

با این وجود کماکان تعداد داوطبینی که روند عادی فعالیت و دیدارهای چهره به چهره را دنبال می کنند، اندک بوده و اکثر هشتاد ثبت نام کننده در این مرحله، فاصله زیادی از همراهی یک تشکیلات منسجم انتخاباتی با خود دارند.

از این رو اخبار غیر رسمی در حوزه انتخابیه غرب گلستان، تحت عنوان شنیده ها از حضور برخی چهره ها در مناسبت های مردمی حکایت می کند.

ناگفته پیداست این روش به هیچ وجه متضمن کسب پیروزی در آوردگاه سخت اسفند ماه نخواهد بود و چنانچه اگر داوطبی نتواند در مهلت باقیمانده جهش قابل ملاحظه ای از خود بروز دهد در ماراتن پیش رو محکوم به پذیرش شکست حتمی خواهد بود!

فعالان انتخاباتی هرگونه گمانه زنی در خصوص احتمالات را به روزها و هفته های سرنوشت ساز موکول کرده‌اند.

بی تردید برخورداری از تشکیلات منسجم، بستن اتاق فکر قوی شامل برنامه ریز، دبیر جلسات، نیروی تدارکاتی هماهنگ و منسجم و همچنین مانور تاثیرگذار در فضای مجازی جهت نائل آمدن به موفقیت، سه فاکتور اصلی برای پیشی گرفتن از رقبا، ملاک کارایی و توانمندی داوطبان شمرده می شوند و بدون داشتن این شاخصه ها نمی توان راه به جایی برد.

در عین حال افق نگاه برخی، تکرار فرایند انتخابات دهم مجلس است. دوره ای که با رد صلاحیت چند چهره شاخص، میدان برای رامین نورقلی پور هموار شد تا وی توانست با همراهی عمومی به صندلی مجلس برسد.

علی ایحال نظریه پردازان عقیده دارند که تکرار اتفاقات دوره دهم انتخابات بسیار بعید خواهد بود و دلیل آن را در تعدد چهره ها در دو سوی میدان، یعنی کردکویبندرگز و بندرترکمنگمیشان عنوان می دارند. با وجود جرقه های زده شده در طی مرداد و شهریورماه گذشته باید اذعان داشت که رسیدن به یک جمع بندی اولیه، فعلا دور از ذهن می باشد.

با مشخص شدن اسامی مرحله نهایی ثبت نام، گرچه دایر شدن عنقریب خانه‌های تیمی قابل تصور شده است، اما بستگی به این دارد که داوطلبین مدعی تا چه حد مهیای جذب بهترین و تاثیرگذارترین به مجموعه لیدر ها به مجموعه تشکیلات خود هستند.

شورختانه بسیاری از وعده های داده شده به مردم در تجارب پیشین، پیمایشی فراتر از شعار نداشته اند. فعالان نیز نسبت به این موضوع بسیار بدبین بوده و بی گدار به آب نخواهند زد. با گرفتن چهره حق به جانب، خود برتر بینی، مظلوم نمایی و یا تخریب عملکردها نمی توان ذهن جامعه را متوجه خود ساخت.

عملکرد مافیای پنهان که معمولا در سربزنگاه به قصد گرفتن ماهی از آب گل آلود وارد صحنه می شوند، نگاه فعالان را نسبت به جریان سازی‌های پشت پرده حساس کرده است.

اهل رسانه در تمامی حوزه ها وظیفه دارند تا در شفاف سازی نیت کسانی که نماینده آینده مجلس را فقط برای خود می خواهند، نقش بسزایی ایفا نمایند.
فعالان بویژه در این دوره باید مراقب باشند تا فریب افکار مسموم را نخورده و با تشکل‌های من درآوردی و سود جو همسو نشوند.

اشتباهی که اگر تکرار شود به مثابه کلاه گشادی خواهد بود که مجددا به سرشان خواهد رفت!!

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :
برچسب ها :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز