اخبار ترکمن – مسعود ملکیان – مدیر شبکه بهداشت مینودشت در حالی از استعفای رئیس بیمارستان مینودشت و پذیرش آن بدون معرفی جایگزین خبر میدهد، که رئیس سابق این بیمارستان هرگونه استعفا را رد میکند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ بیمارستان برکت فاطمه الزهرا (س) مینودشت بعد از کنار رفتن دکتر علی نجفی پاسندی از ریاست این بیمارستان، بدون آنکه تاکنون جایگزینی برای او انتخاب شده باشد، این روزها با حفظ سمت توسط رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان اداره میشود.
موضوعی که مشخص نیست علت آن در روزهای منتهی به فصول سرد سال که رسانهها از شیوع برخی از زیر سویههای کرونا خبر داده و مراکز درمانی نیز خود را برای مقابله با موج احتمالی بیماریهای واگیردار آماده میکنند، چه بوده است.
دکتر غلامعلی سراوانی رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان مینودشت که در حال حاضر همزمان مدیریت بیمارستان این شهرستان را نیز بر عهده دارد، علت کنار رفتن رئیس سابق این بیمارستان را استعفای او اعلام کرد و گفت: دکتر نجفی خسته شده بود، قصد ادامهی تحصیل داشت و درخواست استعفا کرده بود؛ من هم با استعفای او موافقت کردم.
سراوانی در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر گزینهای برای ریاست بیمارستان مشخص شده یا خیر، تصریح کرد: فعلا در حال بررسی چند گزینه هستیم.
دکتر علی نجفی پاسندی رئیس سابق بیمارستان مینودشت اما با رد استعفای خود، علت کنار رفتن خود از ریاست بیمارستان را مخالفت های فرماندار با او عنوان کرد و گفت: قبل از این موضوع، در جلسهای که با آقای ملکان (فرماندار)، داشتم، بعد از صحبت در رابطه با کارهای انجام شده؛ وی ضمن ابراز مخالفت با انتصابهای صورت گرفته و برنامههای آینده در بیمارستان، صراحتا به بنده اعلام کردند که “در سه کلمه به شما میگویم: شما باید بروید.”
این پزشک متخصص داخلی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در بیمارستان، ادامه داد: در رابطه با عزل مترون بیمارستان، فرماندار مخالفت شدیدی داشت و با توجه به تغییرات دیگری هم که داشتم اعلام کردند که فعالیتهای بعدی انجام نشود.
وی در رابطه با تغییرات بعدی نیز اظهار کرد: یکی از کارمندان بیمارستان با توجه به استعلامهای اخذ شده از دانشگاه علوم پزشکی و احراز شدن تخلفات او که بیش از ۲۰۰ الی ۳۰۰ مورد در یک سال بوده، طبق توصیهی دانشگاه مبنی بر برکناری او، اقدامات نهایی در این خصوص در حال انجام بود که در آخرین مرحله، با عزل بنده کار متوقف شد.
نجفی با بیان اینکه این کارمند، نسبت نزدیک فامیلی با یکی از معاونان فرماندار دارد، افزود: تخلفات این فرد به حدی بود که بحث اخراج وی مطرح بود اما وقتی در ادامه پیگیریها، به محل کارم مراجعه کردم کارتابل بنده کاملا پاک شده بود.
وی در رابطه با نحوه و زمان کنار رفتن خود از ریاست بیمارستان نیز تصریح کرد: در روز چهار یا پنج شهریور در ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب ابلاغ عزل بنده، بدون اطلاع قبلی از سوی دانشگاه صادر شد. به طوریکه وقتی صبح روز بعد به محل کار خود مراجعه کردم، مطلع شدم که از سِمَت خود کنار گذاشته شده و ریاست بیمارستان به دکتر سراوانی رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان واگذار شده است.
نجفی در پاسخ به این سوال که رابطهاش با فرمانداران قبلی چگونه بود، افزود: فرمانداران دورههای قبل، هم آقای حسینینیا در دولت قبل و هم آقای قزلسفلی در این دولت با من ارتباط نزدیکی داشتند.
نجفی اما در حالی از دخالتهای فرماندار در کنار گذاشته شدن خود سخن میگوید که علی ملکان سرپرست فرمانداری مینودشت، در پاسخ به این سوال که آیا در کنار رفتن دکتر نجفی از بیمارستان مینودشت، نقشی داشته است یا خیر، اظهار کرد: این صحبتها که گفته شود من مخالفتی با دکتر نجفی داشتهام خلاف واقع است. من از روز اول ورودم تا یک مقطع زمانی، شدیدا از دکتر نجفی حمایت کردهام.
سرپرست فرمانداری مینودشت با بیان اینکه از جایی به بعد دوستان در حوزه مدیریتی تصمیمی گرفتند که هیچ ارتباطی به من ندارد، افزود: من هیچ مسئولیتی در قبال نیروهای داخلی یک سیستم ندارم.
ملکان در واکنش به این موضوع که در جابجاییهای بیمارستان مینودشت توصیههایی به دکتر نجفی داشته، گفت: نه اینگونه نیست؛ اصلا قرار هم نیست من دخالتی در حوزههای مختلف مدیریت بیمارستان داشته باشم. حوزهی مدیریتی من حوزهی شورای اداری شهرستان است.
وی در پاسخ به این سوال که از جابجایی ناموفق یکی از کارمندان بیمارستان که گفته میشود با یکی از معاونان فرمانداری نسبت نزدیک فامیلی دارد، آیا اطلاعی داشته یا خیر، اضافه کرد: من همین را هم نمیدانستم که یکی از کارمندان بیمارستان از بستگان معاون من است. من از بیمارستان شاید سه اسم را شنیده باشم و مابقی را نمیشناسم.
نظر شما چیست ؟