امروز : چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

ما خواستار برکناری رییس فدراسیون سوارکاری هستیم ایشون هنوز میگه لنگش کن

لغو مسابقات اسبدوانی بهاره گنبدکاووس و اعتراض شدید مالکان، مربیان اسب ترکمن صحرا+عکس و طومار

و مربیان اسبدوانی معترض 1 300x198 - لغو مسابقات اسبدوانی بهاره گنبدکاووس و اعتراض شدید مالکان، مربیان اسب ترکمن صحرا+عکس و طوماراخبار گنبدکاووس– ترکمن نیوز: هنوز ناراحتی و اعتراضات مردم ترکمن صحرا از اهانت رییس فدراسیون سوارکاری کشور کمرنگ نشده و همچنان خواستار برکناری وی هستند اما لغو مسابقات اسبدوانی فصل بهار گنبدکاووس توسط مسعود خلیلی باز هم تنش و اعتراض مالکان، سوارکاران و مربیان اسب را به دنبال داشت.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛صبح امروز جمع کثیری از مالکین و مربیان اسبدوانی ترکمن صحرا مقابل دفتر هیات سوارکاری شهرستان گنبدکاووس تجمع کرده و ضمن ابراز همدردی با مناطق سیل زده ترکمن صحرا به خصوص؛ آق قلا و گمیشان خواستار برگزاری مسابقات بهاره اسبدوانی این شهرستان شدند.

عمده این چابکسواران، مالکان و مربیان از بطن جامعه ترکمن صحرا و از همین قشر سیل زده بوده و با توجه به هزینه های گزاف نگهداری اسب های کورس و برای هدر نرفتن زحمات شبانه روزی مربیان و مالکان تعطیلی و تعویق برگزاری مسابقات را در این وضعیت معیشتی و اقتصادی جامعه ضایعه بس گران اعلام داشتند و خواستار برگزاری مسابقات از هفته پیش هستند.

یکی از مربیان در گفت و گو با خبرنگار ترکمن نیوز اظهار داشت: تمام زندگی و مایحتاج ما از همین برگزاری مسابقات تامین می شود و شغل دیگری ندارند و تنها راه کسب درآمد آنان جوایز مسابقات اسبدوانی است.

یکی دیگر از مالکان اسب نیز در اعتراض به لغو مسابقات توسط رییس فدراسیون گفت: سیل ترکمن صحرا باعث شد مردم و نمایندگان ترکمن صحرا تمرکزشان از رییس فدراسیون سوارکاری به مشکلات مردم سیل زده معطوف شود ولی این باعث نمی شود که خلیلی در این گرفتاری ها و مشکلات بازهم بخواهد ماهیگیری کند و باز هم باعث ناراحتی و تشنج اهالی سوارکاری و عاشقان اسب و اسبدوانی باشد.

چابکسواری از این قشر افزود: تمامی رویدادهای ورزشی استان گلستان و کشور علیرغم مسائل و مشکلات سیل در حال برگزاری است چطور می شود که رییس فدراسیون سوارکاری فقط مسابقات اسبدوانی بهاره را کنسل میکند.

 

و مربیان اسبدوانی معترض 2 1024x675 - لغو مسابقات اسبدوانی بهاره گنبدکاووس و اعتراض شدید مالکان، مربیان اسب ترکمن صحرا+عکس و طومار

مربی پیشکسوت معترض نیز تصریح کرد: در حالی که خیلی از مردم ترکمن صحرا به علت سیل ناراحت و غمگین هستند مسابقات سوارکاری که از بطن جامعه ترکمن برخواسته و با عشق و خون مردم ترکمن اجین است میتواند شور و شوق برای این مردم مصیبت زده به دنبال داشته باشد و حتما باعث تجدید روحیه در تمامی ترکمن صحرا خواهد شد و تاکیدا درخواست برگزاری مسابقات اسبدوانی گنبدکاووس هستیم.

بر اساس گزارش خبرنگار ترکمن نیوز: تجمع کنندگان در اعتراض به لغو مسابقات اسبدوانی نامه ای تنظیم کرده و شاخص ترین و مطرح ترین مالکان، چابکسواران و مربیان اسب و اسبدوانی ترکمن صحرا ذیل آن را به نشانه اعتراض خود امضا کردند و با رونوشت به فرماندار ویژه گنبدکاووس، رییس فدراسیون سوارکاری کشور، مدیر کل ورزش جوانان گلستان، رییس اداره ورزش و جوانان گنبدکاووس و رییس هیات سوارکاری استان گلستان ارسال نمودند.

گزارش از : یاشار نیازی

اسامی امضاء کنندگان جمعی از مالکان، مربیان و چابکسواران جامعه سوارکاری ترکمن صحرا

حمید روشنی

ناصر حاجی زاده

رحیم بردی مهرانی

جمشید روشنی

ابراهیم بدری زاده

جمشید مختومی

عبدالرحمن مختومی

کمال قربانی

حاجی گلدی خوجم لی

رجب محد گوگ نژاد

ستار مهرانی

مراد تاجی زاده

مراد بدوی زاده

کاکش عطایی

احمد قلی قربانی

مهدی صادقی

صالح بردی گوگ

ایل محمد غراوی

آمان دوردی گوگ

مهدی نوایی

 

خلیل خوجم لی

مجید خوجم لی

بهرام حاجی زاده

بهمن حاجی زاده

تویلی قربانی

نورقلیچ قربانی

آرش قربانی

حاج محمد حاج نوایی

سلیم خوجم لی

عوض خوجم لی

قربان محمد اودک

رجب قلی ایگدری

جلال ایری

مصطفی عطایی

ابراهیم قلی عطا

خان محمد چپرلی

اسماعیل کوچکی

یوسف ایری

امید جهانیان

نورمحمد کوچک نژاد

اسماعیل خوجم لی

علی خوجم لی

 

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

  • صابر

    سلام.با احترامی که به قومِ خود قائلم،ولی بر این عقیده پایبندم که دلِ اینها برای کسبِ درآمد خود از راه شرط بندی تنگ شده ولاغیر.یا اینها وجدان ندارند و یا اینکه درد ندیده اند.در استان هم زبانانِ خود در رنج و مصیبت اند حال اینها برای اینکه یک اسب اول شود یا نه،میخواهند جیغ و هورا سر دهند.بروند حیا کنند

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز