امروز : شنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

300x198 - قیمت طلا به پایین‌ترین سطح ۲ ماهه سقوط کردتورکمن نیوز: قیمت طلا امروز با تقویت شدن دلار افت کرد و به پایین‌ترین سطح دو ماهه رسید، در حالی که امید به پیشرفت در مذاکرات تجاری آمریکا و چین بازار سهام را بالا برد تا قیمت طلا بیشتر تضعیف شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛   از رویترز، روز سه‌شنبه نهم مهرماه قیمت طلا با تقویت شدن دلار افت کرد و به پایین‌ترین سطح دو ماهه رسید، در حالی که امید به پیشرفت در مذاکرات تجاری آمریکا و چین بازار سهام را بالا برد تا قیمت طلا بیشتر تضعیف شود.

مایکل مک‌کارتی، استراتژیست ارشد بازار در سی‌ام‌سی مارکتس، می‌گوید: پتانسیل دلار برای رشد بیشتر و خوش‌بینی در مورد احتمال توافق تجاری بین چین و آمریکا، بر قیمت طلا فشار وارد کرده است.

قیمت خرید نقدی هر اونس طلا، اسپات‌گلد، تا ساعت ۹:۰۵ به وقت تهران، ۰.۴ درصد افت کرد و به ۱۴۶۵.۸۰ دلار رسید. این شاخص صبح امروز تا ۱۴۶۲.۴۴ دلار افت کرده بود که این پایین‌ترین سطح در دو ماه اخیر است.

قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا تا ساعت ۱۱:۱۲ به وقت تهران، با ۰.۴۵ درصد افت نسبت به قیمت بسته شده دیشب، به ۱۴۶۶.۲۰ دلار رسید. قیمت این شاخص در اوایل معاملات امروز تا ۱۵۰۷.۲۰ دلار بالا رفته بود.

قیمت هر اونس نقره با ۰.۱۹ درصد رشد به ۱۷.۰۳ دلار رسید.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :
برچسب ها :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز