به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ فرمانده انتظامی گنبد کاووس گفت:حوالی ساعت ۲۰:۵۰ دقیقه شنبه سیزدهم فروردین ماه بر اثر تیراندازی با سلاح گرم در محله چای بوئین گنبد کاووس دو نفر به قتل رسیدند.
سرهنگ محمود علیفر با اعلام این خبر گفت: بلافاصله پس از دریافت گزارش، عوامل انتظامی در صحنه حاضر و ضمن انجام بررسی های میدانی، تحقیقات در خصوص شناسایی قاتل یا قاتلین این حادثه آغاز شده است.
بر اساس این گزارش اسامی 2 مقتول در این واقعه : «گل محمد آخوند پژمان» و «عبدالرحمن آخوند خوجه» هردو از ائمه جمعه و معتمدین محله چای بویی میباشند.
اخبار تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد.
گزارش از: یاشار نیازی
(انالله واناالیه راجعون) باعرض سلام و تبریک ماه مبارک رمضان خدمت تمامی مردم عزیز ایران اسلامی:
بنده اولا بعنوان یک ایرانی وثانیاعضوکوچکی ازجامعه ترکمن صحرااین عمل بزدلانه،وقیحانه،وتروریستی،هولناک وجانگدازراخدمت مقام معظم رهبری ومردم ایران عزیز!خصوصامردم خونگرم وباصفای ترکمن صحراوبویژه خانواده های این دوعزیز شهید را تسلیت عرض مینمایم وامیدوارم ابرازهمدردی وتأسف بنده حقیرراپذیرا باشید???وازمسئولین عزیز وخدمتگذارخواهشمندم هرچه زودتر نسبت به شناسایی ودستگیری عاملین این حادثه که نه!!!عمل بسیاربسیار بزدلانه و(آخرنامردی)،تروریستی و به دورازانسانیت واسلامیت که هدفی جز ایجادنفاق بین امت اسلامی راندارند اقدامات لازم را مبذول فرمایید!باتشکروخسته نباشید.
سلام
جریان چی بوده؟
اگه امکان داره با جزئیات بیات کنید تا بدونیم
سلام مخاطب گرامی
پیگیر موضوع هستیم – مضنون دستگیر شده . هنوز جزئیات این جنایت مشخص نشده است.
با کسب اطلاعات کامل از مراجع موثق گزارش و جزئیات خبر تکمیلی منتشر خواهد شد