امروز : شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

الله یوسفی مصاحبه با ترکمن نیوز در مانژ 300x202 - فیلم/یوسفی: مانژ و پیست مجموعه سوارکاری گنبدکاووس بازسازی می‌شودترکمن نیوز: رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گنبدکاووس از بازسازی و عمران بخش‌هایی از مجموعه سوارکاری گنبدکاووس با هماهنگی میراث فرهنگی شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ حجت الله یوسفی اظهار داشت: سوارکاری گنبدکاووس یکی از بزرگترین مجموعه‌های ورزشی  کشور به شمار می‌رود و به عنوان میراث فرهنگی نیز ثبت شده است.

وی افزود: طی جلسات متعدد با هیئت سوارکاری شهرستان گنبدکاووس در خصوص بازسازی و بهسازی محموعه سوارکاری گنبدکاووس اخیرا اتفاقات خوبی رقم خورده و در دست اقدام است.

یوسف بیان داشت: بازسازی پیست با تهیه ماسه‌های جدید، عمران و بهسازی مانژ این مجموعه برای  زیباسازی این مکان و بهتر نمایش دادن اسب‌های کورس پس از هماهنگی و تایید اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در هفته‌های آتی انجام خواهد شد.

رپیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: استفاده از کفپوش مناسب و  مصالح مناسب، گل کاری و احیای فضای سبز دور محوطه مانژ و اطراف آن از جمله اقداماتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی در پایان گفت ضمن تشکر از هیئت سوارکاری گنبدکاووس و مدیریت مجموعه سوارکاری شهرستان ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر تغییرات عمرانی و زیباسازی محوطه مجموعه ورزشی سوارکاری انجام پذیرفته بیش از پیش مسابقات اسبدوانی در محیطی سالم‌تر و زیباتر برگزار شود./فارس

گزارش و مصاحبه از: یاشار نیازی

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز