به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران، به نقل از ایرنا، محمد رضا عارف تدوین برنامه جامع در راستای گسترش این فرهنگ و نگاه ویژه به این موضوع را نیاز امروز کشور توصیف کرد و گفت: بر اساس سیاست های تدوین شده در برنامه ششم توسعه کشور و اسناد بالادستی، نسبت به روند رو به جلو این موضوع خوش بین هستم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در گذشته نگاه خانواده ها به فنی حرفه ای یا کار و دانش منفی بود و این روند درسال های اخیر تا حد مطلوبی تغییر کرده است و تقاضا نسبت به سال های گذشته افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر امکانات برای آموزش حجم گسترده ای که به این سمت روی آورده اند کافی نیست و برای رفع این معضل باید هرچه سریعتر راهکارهای مناسب تبیین شود.
عارف با اشاره درخواست های شهرستان گنبدکاووس برای ایجاد دانشکده پزشکی عنوان کرد: در زمینه توسعه کمی آموزش عالی در کشور خوب عمل شده و در حال حاضر در حال آمایش آموزش عالی هستیم و کیفی ساختن این روند در دستور کار قراردارد.
رئیس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی کمبود آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای را شکاف مهم هرم آموزشی عنوان کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه کشور توجه خاصی به این موضوع شده و 30 درصد آموزش ها می بایست به سمت کسب مهارت ها سوق پیدا کند.
نظر شما چیست ؟