ترکمن نیوز- معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بر ضرورت حضور جوانان و بانوان در عرصههای مدیریتی در شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد و گفت: از همه ظرفیتها برای توسعه شهر استفاده کرده و ضریب استفاده از جوانان و بانوان را بالا میبریم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ سلیمان هاشمی در دیدار با اعضای هیات مدیره موسسه اصحاب رسانه استان گلستان با اشاره به ضرورت توسعه گفتمان وفاق به عنوان گفتمان محوری دولت چهاردهم، اظهار کرد: تصمیم داریم برای بهره بردن از ظرفیت نخبگان شهرستان پارلمان وفاق را در گنبدکاووس راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه با تمام آمادگی و با برنامه کامل مسئولیت فرمانداری در شهرستان گنبدکاووس که زادگاهم است را پذیرفتم، اظهار کرد: برای هر فردی خدمت به مردم ایران عزیز به ویژه مردم شریف زادگاهش افتخار است و امروز که این فرصت خدمت برای من مهیا شده تردیدی نداشته باشید که تمام همت و تلاش خود را برای توسعه و پیشرفت این منطقه به کار خواهم بست.
وی با بیان اینکه در همین روزهای ابتدایی در نشست با نخبگان فعالان و دلسوزان شهرستان تمامی ظرفیت های موجود را برای ترسیم افق های پیش رو احصا خواهم کرد، افزود: تلاش من این است که از همه ظرفیت های موجود در شهرستان اعم از اقشار، اقوام، مذاهب و گروه های سیاسی برای توسعه و پیشرفت شهرستان استفاده کرده و ضمن تقویت گفتمان دولت چهاردهم یعنی وفاق، برای آبادانی شهر از هیچ ظرفیتی غفلت نکنم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس با تاکید بر اینکه یکی از ایده های راهبردی من در دوره اخیر فرمانداری ایجاد پارلمان وفاق در شهرستان است، اضافه کرد: ظرفیت این پارلمان به اندازه تمام صندلی های فرمانداری است و همه جوانان نخبگان فعالان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان که دلسوزانه آماده کمک به دولت وفاق برای آینده بهتر شهرشان هستند، می توانند در این پارلمان عضو شده و به ارایه مشورت به کارگزاران دولت در شهرستان بپردازند.
هاشمی، تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجود در سطح شهرستان و الزامات توسعه آن ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی و توسعه صنعت در شهرستان یکی از اولویت های مهم فرماندار گنبدکاووس است که تلاش ما این خواهد بود با توجه به تولید بسیار بالای محصولات استراتژیک و تامین امنیت غذایی کشور در سطح شهرستان صنایع تکمیلی مرتبط با آن و صنایع کم آببر و قابل انطباق با شرایط شهرستان را برای توسعه در اولویت کاری خود قرار دهیم.
نظر شما چیست ؟