به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمنهای ایران؛ الیاس هیوه چی در دوره آموزشی مدیریت سیلاب شهرستان ترکمن با اشاره به اهمیت چهلمین سالگرد انقلاب گفت: دشمن در فضای مجازی اعلام کرده بود که این انقلاب چهلمین سالگرد خود را نخواهد دید اما توانستیم به جهانیان ثابت کنیم پای انقلابمان ایستادیم و از آن دفاع می کنیم.
وی گفت: ثبات و امنیت در کشور ما در طی این چهل سال زبانزد بوده و است و در طی چهل سال گذشته در عرصه های مختلف کشور ما پیشران بوده است.
هیوه چی با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی گفت: مردم ما همیشه پای آرمان های انقلاب بوده و هستند و کمک کردند انقلاب وارد دهه پنجم خود شود که سرآغازی برای سایر فعالیتهای حوزه انقلاب اسلامی است که رهبر معظم انقلاب آن را گام دوم نامیده و رویکردها را مشخص کرده است عمدتا با رویکرد جوانگرایی و مدیریت جوان ها بتوانیم ادامه انقلاب را پی بگیریم.
وی افزود: دهیاران و شوراها به عنوان نمایندگان روستا بایستی شناخت درستی از روستای خود داسته باشید و در مقابل بحران ها آماده باشید و تمهیدات لازم را بیندیشید.
هیوه چی گفت: در هر روستا پیش بینی و شناسایی خطرات به عهده دهیار و شوراهاست تهدیدهارا شناسایی و برای مقابله با آن ها برنامه داشته باشید تا از خطرات مصون بمانیم.
وی با اشاره به اهمیت آموزش گفت: مردم بایستی از ماهیت و جنس خطرات و راه های مقابله با ان ها آگاه شوند که این امر کمک می کند به راحتی بحران ها را مدیریت کنید.
فرماندار ترکمن گفت: ضمن این که از جوسازی و شایعه پراکنی جلوگیری کنید چرا که اخبار غلط ذهنیت منفی ایجاد می کند اما واقف بودن مردم و پشتیبانی آن ها به مدیریت بحران ها کمک می کند.
-
کد خبر :
46370
- /
-
تاریخ و ساعت :
17:19 | ۰۵ اسفند ۱۳۹۷
- /
- دسته بندی :
-
پ
لینک خبر
نظر شما چیست ؟