امروز : چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    104682

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    18:18 | ۱۵ آذر ۱۴۰۰

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

استانداری گلستان 7 300x227 - فراز و نشیب‌های انتخاب یک گزینه ترکمن به عنوان معاون استاندارترکمن نیوز:  با انتخاب آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور جدید ایران و انتخاب اعضای هیات دولت، تغییرات مدیریتی در استان ها نیز کلید خورد.

در استان گلستان نیز با انتخاب دکتر علی محمد زنگانه به عنوان استاندار گلستان تغییر مدیران (هر چند با سرعت لاک پشتی ) در جریان است.

یکی از خبرهای خوش هفته های گذشته برای فعالان ترکمن، قطعی شدن یک معاون ترکمن (از مجموع چهار معاونت استانداری) برای ما ترکمن‌ها می باشد.

از قرار معلوم برای معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری، یکی از گزینه های ترکمن معرفی خواهد شد.

این اقدام، مثبت و می تواند گام نخست در مسیر شکستن تابوهای انتصاب شایستگان ما در مناصب عالی استانی باشد.

در اینباره هر چند تقسیم بندی قومی مدیریت ها در اصل مناسب نیست، اما در سال های گذشته در این زمینه به حدی عقب ماندگی داریم که مجبور هستیم بجای مطالبه شایسته سالاری به سمت مطالبه نیروهای قومی حرکت کنیم.

نکته جالب در ارتباط با انتخاب گزینه ترکمن مد نظر برای پست معاونت استاندار این است که از دو نماینده ترکمن حاضر در مجلس خواسته شده است، گزینه هایشان را معرفی نمایند. جلال ایری و امانقلیچ شادمهر در در مرحله اول چند نفر را معرفی کردند، ولی هیچ یک از گزینه های ابتدایی آنها مورد موافقت استانداری قرار نگرفت.

در نهایت جلال ایری بر روی حاجی گلدی کر و امانقلیچ شادمهر روی سلیمان هاشمی به جمع بندی رسیدند.

در این مرحله لازم بود برای انتخاب گزینه معاونت، دو نماینده ترکمن روی گزینه واحد توافق کنند، اما این اتفاق رخ نداد و هر دو نفر بر سیاست خود باقی ماندند.

در نتیجه این شرایط استانداری گزینه سومی را معرفی کرده و امید مستعان از کارشناسان حوزه بازرسی استانداری گلستان هم به جمع مدعیان اضافه شد.

در این فرایند دو مساله مهم وجود دارد.

مساله نخست این است که بنظر می رسد متاسفانه دو نماینده ترکمن در معرفی گزینه های مناسب برای جایگاه یاد شده با نگاهی محدود، فقط افراد نزدیک به خود را مدنظر قرار داده اند.

به قول یکی از دوستان، این دو بزرگوار بشدت تلاش کرده اند از معرفی گزینه های قوی ترکمن که احتمال دارد در دوره آینده انتخابات بعنوان رقیب وارد میدان شوند، اجتناب ورزند.

این رفتار یعنی فرصت سوزی بزرگ و تاریخی نمایندگان ما!

حال که استانداری گلستان به علت اختلاف نظر دو نماینده ترکمن، نتوانسته است نظر آنها را جمع بندی نماید، ایراد مطرح شده را اصلاح کرده و تلاش کند از دایره گسترده تری در انتخاب افراد شایسته ترکمن بهره مند گردد.

اگر نیت شناسایی نیروهای شایسته باشد. قطعا گزینه های قویتری در جامعه ما پیدا خواهد شد.

 

ارسالی از: شهروند خبرنگار

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

  • رسول۴۲۱۲

    حاج گلدی کر بسیار توانمند است . من دقیقا میشناسم . بسیار با معرفت و مردمی . انشالله که معاون استاندار بشه

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز
احسان تولز