به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ سردار “محمد قنبری” در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، از شناسایی و دستگیری سه نفر از عاملان قتل دو طلبه ترکمن شهرستان گنبدکاووس خبر داد و اظهار داشت: پس از قتل دو طلبه اهل سنت در محله چای بوئین گنبد کاووس با سلاح گرم در تاریخ سیزدهم فروردین ماه سال جاری، عوامل انتظامی بلافاصله ضمن انجام بررسی های میدانی، تحقیقات خود را آغاز کردند.
وی افزود: به دلیل حساسیت موضوع، تیم های ویژه تخصصی کارآگاهان مجرب پلیس آگاهی و پلیس اطلاعات انتظامی کشور و استان گلستان رسیدگی به این پرونده را عهده دار و به صورت شبانه روزی شناسایی و دستگیری عوامل این جنایت را در دستور کار خود قرار دادند.
سردار قنبری ادامه داد: علیرغم پیچیدگی های حادثه، در نتیجه اقدام هماهنگ اطلاعاتی وعملیاتی پلیس که حاکی از اشراف اطلاعاتی کامل انتظامی است،
عوامل این جنایت روز دوشنبه پنجم اردیبهشت ماه شناسایی و دستگیرشدند و از آنان سلاح به کار رفته در قتل کشف شد.
بر اساس این گزارش اسامی ۲ مقتول در این واقعه : «گل محمد آخوند پژمان» و «عبدالرحمن آخوند خوجه» هردو از ائمه جمعه و معتمدین محله چای بویی گنبدکاووس میباشند.
نظر شما چیست ؟