ترکمن نیوز:فرمانده انتظامي شهرستان گنبدكاووس از دستگيري عاملان چاقوكشي چند روز قبل در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛“محمود علي فر” اظهار داشت: برابر اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبني بر درگيري منجر به چاقوكشي تعدادي جوان در يكي از روستاهاي گنبدكاووس،مأموران انتظامي پس از بررسي وشناسايي عاملان وارد عمل شده و در عملياتي ضربتي 3 عامل درگيري و چاقوكشي را دستگيرو زمين گير كردند.
وي افزود: برابر بررسي هاي اوليه متهمان داراي سابقه کيفري بوده و با اعمال مجرمانه خود نظم و انضباط اجتماعي روستا را بر هم زده بودند.
علي فر با اعلام اينكه متهمان به مرجع قضايي معرفي شدند، خاطرنشان کرد: شهروندان بايد ضمن توجه به مهارت هاي كنترل خشم و هيجان، از راه هاي منطقي و قانوني وارد عمل شوند، تا از وقوع اين گونه وقايع كه در مواردي عواقب جبران ناپذيري را در پي دارد پيشگيري نمايند.
نظر شما چیست ؟