یا یارادان قادیر قدرتلی جبار آرماندا قویماغین یاذوالجلالم
تیکن بولسامدا منی داونا دورتمانگ آرمانیم یوق گلینگ قربانی بولسام
درد ایچنده قایناب ملحمه دونیپ راضی من دردلرینگ درمانی بولسام
شاکر و سپاسگذار خداوند بزرگ هستیم که به همهی ما جوانان ایران زمین با همهی قومیت ها و مذاهب، فرصت خدمتگذاری به ملت ایران را در گروههای جهادی عنایت فرمود و این منت بی پایان الهی است.
خدمت به دردمندان جامعه گوارای وجود کسانی باد که دستهای مهربانی خود بر سر کسانی میگذارند که به خاطر حفظ و صیانت عزت خود، از دیگران تمنا نمیکنند.
ضمن عرض ادب و احترام خدمت مهمانان گرامی و خیر مقدم خدمت رئیس جمهور محبوب و مردمی جناب آقای دکتر رئیسی.
استان گلستان گرچه در دورنما ظاهری بسیار آراسته به کوه، جنگل، دریا و دیگر نعمتهای خدادادی است اما در بطن خود نیازمندان زیادی وجود دارد که در انتظار دستهای مهربانی گروههای جهادی هستند تا گوش و دل بسپارند به دردها و آلام آنها.
به جرات میگویم ما گروههای جهادی که نمونهی کوچیکی از هویت بزرگ ایران هستیم، افتخار و سربلندی خود را در خدمت رسانی به مستضعفان عالم میدانیم، جدای از رنگ، نژاد، زبان و مذهب آنها
ما گروههای جهادی وقتی با صحنهای مواجه میشویم که خواهری ۱۴ ساله با گریه از علاقهی به ادامهی تحصیل حرف میزند و بخاطر فقر مالی مجبور به ترک تحصیل میشود.
وقتی میبینیم مادری سرپرست خانواده، در تامین ابتدایی ترین نیازهای بچه هایش از جمله نان شب عاجز هستش و همهی درها به رویش بسته شده است.
وقتی اشک و شرمندگی پدری را میبینیم که حتی توانایی پرداخت کرایه برای اعزام فرزند سرطانیش را به مراکز درمانی ندارد و از نداری و فقر، بخاری منزلش را جهت خرید دارو، در سرمای سوزناک زمستان میفروشد.
وقتی میبینیم بزرگترین آرزو برای کودکان مناطق محروم داشتن سرویس بهداشتی است.
وقتی میبینیم که دانشآموزان و کودکان شهرهای غنی به فکر سوارشدن به هواپیما جلوی منزل خود هستند یا از بروزترین امکانات دنیا بهرهمند هستند ولی کودکان معصوم مناطق محروم نگران این هستند که چگونه از جادههای خاکی خودشان را به مدارس فرسوده و مختلط برسانند، یا نگران این هستند که کل تابستان آب قطع میباشد یا برای جوانان شهرستانهای مرزنشین و محرومی همچون کوموشدفه و مراوه تپه ، داشتن چمن مصنوعی برای ورزش و تفریح، آرزو و از محالات میباشد،
یا جوانانی که به علت نداشتن شغلی که توان ادارهی زندگی را داشته باشند مجبور به مهاجرت به کلان شهرها شده و متاسفانه در گیرو دار گرفتاریا و حوادث گوناگون پیکر بیجان آنان را مادران خطه تحویل میگیرند.
یا پدرانی که برای تکه نانی دل به دریا میزنند ولی متاسفانه بلایای طبیعی همچون طوفان دریایی، اجساد آنان را موجهای بی رحم به ساحل روانه میسازند.
ما با دیدن این مشکلات نمیتوانیم راحت باشیم، نمیتوانیم فکر نکنیم، نمیتوانیم به فکر مردم نباشیم.
ما درد را احساس کرده و برای همین وارد میدان شدیم.
وقتی میبینیم با تلاشهایمان یک کودک سرطانی به زندگی امیدوار شده یا لبخندی بر چهره غم زدهی مستضعفان هدیه میکنیم، این لذت رو با هیچ چیزی عوض نمیکنیم.
«حاج حسین عاصمی» در ادامه سخنانش گفت: جا دارد به نمایندگی از کلیهی گروههای جهادی، خیریه، اقوام و جوانان اهل سنت ترکمن صحرا به بخشی از نیازها و مطالبات استان گلستان اشاره نمایم:
۱ – تدبیری کنیم تا حایگاه گروههای جهادی و نقش واقعی و موثر این بازوی توانمند شما در مناطق محروم، در تمامی امور اجرایی و برنامهریزی کشور نقش ایفا کنند و بعنوان پرچمداران محرومیت زدایی و پیشرفت کشور از پتانسیلهای بالفعل این جوانان با اخلاص استفاده شود.
۲- لازم است تخصیص امکانات در کشور برای مناطق محروم بصورت عادلانه و به دور از رانتها ، سفارش ها و زد و بندها انجام گیرد، لازم است تا اولویت بندی تخصیص امکانات و بودجه اشتغالزایی و استخدام به سمت مناطق محروم برنامهریزی شود و این کار صورت نمیگیرد مگر به ورود انقلابی و جهادی دولت سیزدهم.
۳ – شایسته است تا همهی مردم از حداقل ترین امکانات درمانی ، رفاهی و خدماتی برخوردار شوند و تغییری جدی نگرش مدیریتی کشور داشته باشیم.
بهعنوان مثال ، شهرستان کوموشدفه با جمعیتی بالغ بر ۶۰ هزار نفر جمعیت ، هیچ بیمارستانی ندارد ولی بودجههای چند صد میلیاردی برای تاسیس بیمارستان در شهرهای بزرگ تصویب میشود و سریع احداث میشود و بعد برای حل ترافیک و تمرکز شهرهای یاد شده چند صد میلیارد تومان برای تامین آب ، برق و رفع ترافیک چند صد میلیارد هزینه میکنیم. آیا میشود همین بیمارستان را در شهرستان های اطراف بسازیم تا علاوه بر استفادهی سایر مردم ، از ازدحام این شهرها بکاهیم و مشکلاتی مانند حاشیه نشینی و تبعات آن جلوگیری کنیم یا برای تسریع تعریض جاده های پرخطر و جادهی مرگ همچون آق قلا اقدام جهادی کنیم؟
۴ – عدم توجه به اشتغالزایی روستایی ریشهی بسیاری از معضلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در کشور میباشد و نیاز است متناسب با ظرفیتهای منطقهای یا روستایی دولت حمایتهای لازم را برای اشتغال انجام دهد.
برای مثال در ترکمنصحرا که ظرفیت زیادی برای پرورش شتر ، دام ، اسب ، بافت فرش ، صنایع دستی و یا سایت میگوی کوموشدفه که به بهرهبرداری رسیده، ولی متاسفانه جوانان شهرستان و استان از نعمت امتیازات دریافت آن محروم هستند که با حمایتهای شما میتواند گوشهای از اشتغال این خطه را تامین کند.
۵ – من به نمایندگی از کلیهی اقوام و مذاهب استان گلستان بخصوص مردم نجیب و خونگرم ترکمن ، همانطور که وعده داده بودید، از شما درخواست دارم که از پتانسیلها و ظرفیتهای جوانان ، نخبگان ، افراد تحصیل کرده و فرهیختگان این خطه در دولت مردمی خود ، بیش از پیش استفاده نمایید.
این فعال اجتماعی و نخبه ترکمن در بخش پایان سخنانش با تاکید بر اینکه کار را به مردم بسپارید افزود: مردم بهترین مدیران ، بهترین مسئولین ، بهترین ناظران و بهترین مجریان هستند و ما گروههای جهادی اعم از شیعه و سنی، اعم از فارس، ترکمن، بلوچ، قزاق، سیستانی، ترک، کرد، لر و عرب در کنار مردم و با همراهی شما، ایرانی زیبا خواهیم ساخت.
ما گروههای خیریه و جهادی از شما سید بزرگوار و حامی محرومان، خواستار حمایت قاطع از اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه ، افراد بی خانمان ، معلولین ، زنان بیسرپرست ، بد سرپرست ، ایتام و دانش آموزان نخبهی مستضعف میباشیم.
ما میدانیم که نسبت به گروههای جهادی و خیرین استان بخصوص جوانان نگاه ویژه دارید و ما هم حلقههای مبارک این اتصال مقدسیم ، .
عاصمی در خاتمه گفت: امید است نگاه رئوف و لطیف نسبت به گروه جهادی ما داشته باشید.
گزارش از: یاشار نیازی
نظر شما چیست ؟