امروز : پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

ترکمنستان قزاقستان 300x150 - ظرفیت تجارت ریلی قزاقستان-ترکمنستان-ایران افزایش می‌یابدترکمن نیوز:‌ با امضای تفاهمنامه افزایش ظرفیت اقتصادی کریدور راه‌آهن قزاقستان-ترکمنستانایران، می‌توان سالانه تا 12 میلیون تن بار را حمل کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  در جریان نشست آنلاین شورای برنامه ریزی منطقه‌ای سازمان همکاری اقتصادی (ECO)، ترکمنستان ابتکار عمل را به دست گرفت تا تفاهم نامه افزایش ظرفیت تجاری کریدور راه آهن قزاقستان-ترکمنستانایران (KTI) را امضا کند.

بر اساس این گزارش، در جلسه‌ای به ریاست «تویلا مالکوف» معاون دارایی و اقتصاد ترکمنستان  تصمیم گرفته شد که این سند 28 ژانویه سال آینده در «عشق آباد» و در روز سازمان اقتصاد جهانی اکو امضا شود.

طرف ترکمن خاطرنشان کرد که در چارچوب جلسات کاری بین نمایندگان ادارات راه آهن این کشورها، این طرح به طور کامل بررسی و حمایت می‌شود.

همچنین تاکید شد که این سند رونق اقتصادی منطقه را تقویت کرده و به سرعت بر پیامدهای اقتصادی ناشی از پاندمی ویروس کرونا غلبه می‌کند.

 در عین حال، شرکت کنندگان در جلسه بر وجود ظرفیت قابل توجهی برای تقویت همکاری در زمینه اقتصادی، تجاری، حمل و نقل، انرژی و سرمایه گذاری برای دستیابی به اهداف تعیین شده در چشم انداز اکو تا سال 2025 تأکید کردند.

 طرف ترکمنستان در جلسه آنلاین به نمایندگان وزارتخانه‌های تجارت و روابط اقتصادی خارجی، انرژی، بهداشت و درمان و صنعت پزشکی، آموزش، فرهنگ، کمیته آمار دولتی ، آژانس حمل و نقل و ارتباطات و آکادمی علوم، اتاق بازرگانی و صنایع و اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان مسئله را گزارش داد.

شایان ذکر است که این تفاهم نامه به افزایش ظرفیت اقتصادی کریدور راه آهن قزاقستان-ترکمنستان-ایران کمک می‌کند که از طریق آن می‌توان سالانه تا 12 میلیون تن بار را حمل کرد.

تاکنون، به طور متوسط​​، تنها حدود یک میلیون تن بار در سال در این مسیر حمل شده است.

 

گردآوری: گروه بین الملل ترکمن نیوز
https://turkmensnews.com
منبع:farsnews

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز