امروز : پنجشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

در نشست مشترک شهردار و سرپرست نظام مهندسی ساختمان شهر گنبدکاووس مطرح شد:

طراحی نقشه استاندارد، تسریع در پروسه زمانی صدور پروانه و استحکام ساختمان+فیلم مصاحبه

طعنه گنبدی مصاحبه ترکمن نیوز 300x300 - طراحی نقشه استاندارد، تسریع در پروسه زمانی صدور پروانه و استحکام ساختمان+فیلم مصاحبهترکمن نیوز: شهردار گنبدکاووس گفت: جهت رفاه حال شهروندان و انبوه سازان، همکاری مشترک نظام مهندسی ساختمان و شهرداری الزام آور است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛   منصور طعنه گنبدی در گفت و گو با خبرنگار ترکمن نیوز اظهار داشت: در نشست با سرپرست نظام مهندسی ساختمان گنبدکاووس پیرامون ساماندهی مهندسین، طراحی نقشه، استحکام بنا و تصریع در صدور پروانه ساختمان تاکید شد.

وی افزود: نحوه اجرای ساختمان‌ها ذر سطح شهر و پروسه صدور پروانه‌های ساخت و طراحی نقشه‌ها توسط مهندسین شهر از مهم‌ترین چالش‌های شهروندان با نظام مهندسی ساختمان و شهرداری است.

طعنه گنبدی با اشاره بر نظارت دقیق ناظرین بر اجرای ساختمان، تمدید به موقع قراردادهای ناظرین و مجریان طرح  گفت: ناظرین ساختمان در صورت تخلف و عدم انطباق اجرای ساختمان با نقشه‌های اولیه، گزارش کنند تا از طرف شهرداری رسیدگی شود.

شهردار خاطرنشان کرد: قوانین ساخت بنا همگی در جهت خدمات به شهروندان است و معماری ساختمان‌ها بهتر است همگون، متناسب با قدمت تاریخی و باستانی شهر گنبدکاووس انجام شود.

در ادامه سرپرست نظام مهندسی ساختمان گنبدکاووس نیز در این نشست گفت: نظارت و کنترل احداث بنا، معماری و تمامی ساخت و سازها باید زیر نظر سازمان نظام مهندسی ساختمان باشد.

علیرضا کاشانی تصریح کرد: ایجاد شورای عالی مسکن و راه اندازی پلیس ساختمان متشکل از (نمایندگانی از فرمانداری ویژه، دادگستری، شهرداری، نظام مهندسی ساختمان و ارگان های مرتبط) بهترین راهکار می‌باشد در جهت سلیقه‌ای نشدن احداث بنا و قانونمند شدن معماری ساختمان در گنبدکاووس.

وی افزود: در جهت اصلاح معماری ناهمگون شهر گنبدکاووس باید با نشست‌های مشترک شهرداری و رسانه‌ها فرهنگ سازی کنیم و سبک مناسب معماری را با قدمت تاریخی و طرح تفضیلی مدیریت شهری همگون سازیم.

وی خاطرنشان شد: نظارت نظام مهندسی در احداث ساختمان‌ها الزامی است و از تجمیع و تمرکز ساخت و سازهای مسکونی و تجاری در برخی نقاط شهر که فاقد پارکینگ مناسب هستند جلوگیری شود تا معضل کمبود پارکینک و افزایش خجم ترافیک را به دنبال نداشته باشد.

کاشانی گفت: نظام مهندسی ساختمان هنوز در عرصه معماری و فرهنگ شهری خوب معرفی نشده و برخی مجریان و احداث کنندگان بنا گاها فعالیت‌های نظام مهندسی را هزینه‌ای مضاعف و قوانین آن را دست و پاگیر می‌دانند، حال اینکه از آغاز اگر با نظام مهندسی هماهنگ باشند تا پایان کار احداث بنا می‌توانند از خیلی هزینه‌های اضافی جلوگیری کنند و با مشاوره نظام مهندسی دریافت پروانه و پایان کار ساختمان را در پروسه زمانی کمتری انجام دهند.

گزارش از: یاشار نیازی

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز