امروز : پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    9532

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    20:05 | ۲۵ دی ۱۳۹۶

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

Shenasnameh 1 25D 300x209 - صدور بیش از ۱۰۴ هزار شناسنامه الکترونیکی در استان گلستانگلستان-ترکمن‌نیوز- مدیرکل ثبت احوال گلستان گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از ۱۰۴ هزار شناسنامه الکترونیکی در استان صادر شده است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی اخبار ترکمن، به نقل از تسنیم، حسین وفایی عصر امروز در جمع خبرنگاران درباره آمار صدور کارت ملی و شناسنامه الکترونیکی در استان اظهار داشت: در 9 ماهه امسال 104 هزار و 965 شناسنامه الکترونیکی در استان گلستان صادر شده است.

وی با بیان اینکه ماشینی شدن شناسنامه‌ها، جعل اسناد کاهش می‌یابد، افزود: تعهد استان براساس برنامه تا پایان سال 128 هزار شناسنامه بوده که انتظار داریم در 2 ماه باقیمانده از سال این تعهدات محقق شود.

مدیرکل ثبت احوال استان گلستان با بیان اینکه نام های مذهبی در صدر اسامی انتخابی خانواده ها قرار دارد، گفت: نام های محمد، امیرعلی، محمدامین، حسین، امیرحسین و نام‌های فاطمه، زهرا، سنا، یسنا، حسنا، حلما و مروه نیز بیشترین فراوانی را در بین اسامی دختران دارند.

وی بیان کرد: سالانه 40 تا 41 هزار ولادت و 7500 تا 8 هزار وفات در استان ثبت می‌کنیم. این تعداد اگر به جمعیت سرشماری پایه اضافه شود تا پایان آذرماه یک میلیون و 906 هزار نفر جمعیت در استان داریم.

وی درباره اعتبارات تملک دارایی ثبت احوال استان گلستان افزود: در این هزینه‌ای به صورت متمرکز در کشور تدوین و تصمیم گیری و ابلاغ می شود که مشکل چندانی نداریم. اما تملک دارایی که به صورت استانی توزیع می‌شود امسال و سال قبل با کمبود اعتبار مواجه بوده‌ایم.

وفایی اظهارداشت: با توجه به مأموریت‌هایی که داریم نیازمند این هستیم که تجهیزات به روز باشد اما چون پول نقد نیست و اسناد خزانه است با مشکل مواجه هستیم.

مدیرکل ثبت احوال استان گلستان گفت: امسال با توجه به توزیع شهرستانی برای 420 میلیون تومان اعتبار مصوب داریم اما هنوز تخصیصی نداشتیم.

گردآوری: گروه خبری ترکمن‌نیوز

https://t.me/ITNAnews

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز