به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن های ایران، به نقل از روابط عمومی شیلات گلستان، سیدجواد قدس علوی اظهار داشت: تاکنون و با گذشت یک هفته از صادرات این محصول، 250 تن خوراک آماده آبزیان ( ماهی کپور) روانه بازارهای ترکمنستان و افغانستان شد.
وی بیان کرد: گلستان ظرفیت های زیادی در تولید خوراک آبزیان دارد و می تواند با توسعه صادرات، درآمدهای فراوانی نصیب استان کرده و زمینه پایداری مشاغل مرتبط با این بخش را فراهم کند.
گلستان 7 کارخانه تولید خوراک دام و طیور دارد که تعدادی از آن ها مجوز تولید خوراک آبزیان دارند.
این استان که از قطب های حوزه دام و طیور کشور است، یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت دارد که حدود 47 درصد آنان را روستاییان و عشایر تشکیل می دهند.
همچنین معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان گفت: پرورش دهندگان صنعت ماهیان گرمابی استان برای جلوگیری از خسارت های احتمالی، تولیدات خود را بیمه کنند.
محمود سقلی اظهار داشت: با توجه به تلفات گسترده ماهیان گرمابی در رودخانه های دجله و فرات در جنوب کشور و مسری بودن این بیماری های ویروسی، بیمه مزارع ماهی توسط پرورش دهندگان، ضرر و زیان آن ها را کاهش خواهد داد.
وی گفت: همچنین ریشه کنی و حذف کانون آلوده و جمعیت بیمار، راهکار اصلی مقابله با بیماری های ویروسی ماهیان گرمابی است.
سقلی افزود: صنعت پرورش ماهی گرمابی گلستان توسعه یافته و افراد زیادی در این صنعت و صنایع تبدیلی وابسته مشغول به کار هستند که وارد شدن خسارت به این بخش می تواند، آسیب اقتصادی زیادی به استان وارد کند.
-
کد خبر :
42827
- /
-
تاریخ و ساعت :
13:53 | ۰۹ دی ۱۳۹۷
- /
- دسته بندی :
-
پ
لینک خبر
نظر شما چیست ؟