امروز : چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

Nama 12 Sh 300x198 - شورای شهر چهارم گنبدکاووس به مصوبه خود در حمایت از هنر این شهرستان عمل نکرداخبار گنبدکاووس-تورکمن‌نیوز- عضو انجمن نمایش شهرستان گنبدکاووس با اشاره به اخذ مصوبه واگذاری بیلبوردهای تبلیغاتی به انجمن نمایش این شهرستان، گفت: شورای چهارم به مصوبه خود در حمایت از هنر گنبدکاووس عمل نکرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن،  سیدعلی فخرحسینی صبح امروز در نشست مشترک جوانان و نخبگان شهرستان گنبدکاووس با فرماندار ویژه و مدیران شهرستان گنبدکاووس، با اشاره به اینکه ظرفیت‌های هنری شهرستان گنبدکاووس بسیار بیشتر از آن چیزی است که در اذهان و افکار عمومی نقش بسته است، اظهار کرد: متاسفانه به دلیل عدم شناخت و تقویت ظرفیت‌های هنری در گنبدکاووس به ویژه در حوزه هنرهای نمایشی حتی افتخارات گنبدکاووس در این زمینه نیز ناشناخته باقی مانده و به سمع و نظر مردم نرسیده است.

وی با بیان اینکه بنده به عنوان یکی از اعضای کوچک خانواده نمایش گنبدکاووس سابقه حضور در پنج دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر را دارم، افزود: متاسفانه برخی از مدیران و مسوولان گنبدکاووس به طورکلی حتی مطلع نیستند که بسیاری از هنرمندان گنبدی در جشنواره‌های بزرگ بین‌المللی حضور داشته و کسب افتخار کرده‌اند.

عضو انجمن نمایش شهرستان گنبدکاووس با تاکید بر اینکه استاد نصیریان که از بزرگان هنرهای نمایشی کشور و دنیا هستند در سفر به گلستان به جمع هنرمندان گروه ما آمدند، خاطرنشان کرد: ایشان وقتی به گرگان سفر کرده بودند به محض اینکه شنیدند گروهی در شهرستان گنبدکاووس موفق به راهیابی به بخش نهایی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شده‌اند با تغییر برنامه خود به سرعت به گنبدکاووس آمده و در جمع گروه نمایش ما حاضر شدند.

فخرحسینی با اشاره به اینکه این توجه و اهمیت دادن به گروه‌های نمایشی گنبدکاووس از سوی بزرگان هنر کشور در حالی است که مدیران شهرستانی کم‌ترین توجهی را به ما ندارند، ادامه داد: برخی از ادارات و نهادهای شهرستان حتی حاضر نیستند با ذره‌ای همکاری در ترویج این هنر غنی و فرهنگ‌ساز به ما کمک کنند.

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای مشترک با شورای شهر چهارم گنبدکاووس، تصریح کرد: در این جلسه موضوع تبلیغات شهری برای نمایش‌های شهرستان مطرح شد که مورد تصویب جلسه رسمی شورای شهر چهارم نیز رسید تا تعداد چهار بیلبورد شهری برای تبلیغات به انجمن نمایش شهرستان واگذار شود اما متاسفانه این مصوبه تا پایان دوره چهارم اجرایی نشد و امیدواریم در دوره جدید بتوانیم این چهار بیلبورد تبلیغاتی را تحویل بگیریم.

عضو انجمن نمایش شهرستان گنبدکاووس با تقدیر از برگزاری مراسم روز گنبدکاووس و استفاده از ظرفیت‌های بومی هنر نمایش در این مراسم، گفت: اگر همه مسوولان برای برگزاری مراسمات، جشن‌ها و همایش‌ها خود نیز به نمایش‌های بومی توجه کنند، حداقل گروه‌های نمایشی در گنبدکاووس تمرین‌های جدی خود را در منظر عموم انجام می‌دهند و به آمادگی آنها برای حضور در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی کمک زیاد خواهد کرد.

گفتنی است در این نشست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس ضمن قدردانی از هنرنمایی هنرمندان جوان این شهرستان در جشنواره‌ها و مسابقات ملی و بین‌المللی بر برگزاری جلسه‌ای ویژه برای رسیدگی به مشکلات هنرمندان گنبدی با حضور مدیران و مسوولان مربوطه در دفتر خود تاکید کرد و برای رفع مشکلات هنرمندان گنبدکاووس به شرط همکاری و همیاری خود این عزیزان، قول مساعدت همه جانبه داد.

 

گردآوری: گروه خبر تورکمن‌نیوز

https://telegram.me/TurkmensNews

منبع: golestan.farsnews.com

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز