ترکمننیوز: وزیر آموزش و پرورش گفت: سیمکارت شاد برای داشتن اینترنت ایمن به زودی میان دانش آموزان عرضه میشود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ محسن حاجی میرزایی در سی و چهارمین اجلاس مدیران کل و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که از طریق شبکه شاد مجازی برگزار شد، اظهار داشت: در شرایط شیوع ویروس کرونا باید استفاده مناسبی از ظرفیتها شود تا مخاطرات به حداقل برسد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: نمی دانیم که پیش روی ما چه چیزی قرار دارد. در میدان ابهام نمی توان تاخت. در شرایطی آموزش را دنبال می کنیم که خانواده ها نگران هستند و در این میان برخی هم به این نگرانی ها دامن می زنند. با یک وضعیت ناشناخته ای روبه رو هستیم. در وضعیت های نوظهور باید دائم هوشیار باشیم و امروز عرصه هوشیاری دائم است. از سوی دیگر می توان گفت که محکی برای توانمندی ها و قابلیت های ماست.
وی افزود: برای به حداقل رساندن مخاطرات در جامعه با کمک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درصدد هستیم با عرضه سیم کارت شاد یک محیط امن در شبکه مجازی ایجاد کنیم.
وزیر آموزش و پرورش از مدیرکل استانهای آموزش و پرورش خواست تا فعال سازی شبکه اینترنت و گسترش ارتباطات را مورد توجه قرار دهند، چراکه باید از این ظرفیت در خصوص افزایش سرعت اطلاع رسانی و دریافت و ارسال پیام ها استفاده کرد.