امروز : چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    97090

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    11:41 | ۰۱ تیر ۱۴۰۰

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

اداره راه و شهرسازي گنبدکاووس 300x203 - سرپرست اداره راه و شهرسازي گنبدکاووس معرفی شدترکمن نیوز:  مدیر کل راه و شهرسازي استان گلستان با ابلاغ حكمي سرپرست اداره راه و شهرسازي گنبد کاووس را معرفي و منصوب كرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی استان گلستان، به موجب ابلاغ مدیر کل راه و شهرسازي استان گلستان، ” مهدی ملک ” بابیش از 16 سال سابقه خدمت به اين سمت منصوب شد.

در ابلاغ محبوبي مدیر کل راه و شهرسازي گلستان آمده است كه با توجه به تعهد و تخصص و تجربه جنابعالي به عنوان معاون مدیر کل و سرپرست اداره راه وشهرسازي شهرستان گنبد کاووس منصوب شده و اميد است با اتكال به خداوند متعال و رعايت قوانين و مقررات در انجام امور محوله موفق و مويد باشيد.

در ادامه اين حكم از خدمات عباس فرامزی بعنوان رئيس اسبق راه و شهرسازي گنبد تقدير گردید .

لازم به ذکر است: ملک فارغ التحصيل كارشناسي ارشد عمران می باشد و پيش از اين به عنوان كارشناس اداره مدیریت بحران و پدافند غیر عامل اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان در ستاد مشغول خدمت بوده است .

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز